2777
2789
عنوان

کمک😢😢😢عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 145 پست
خب دلیل نمیشه چون شما چیزی رو دوست دارین بقیه هم دوست داشته باشن.

اره ولى من نميرم تو تاپيكى كه كسى زده بگم حالم بد شد و ... درست نيست به استارترم توهينه اگه چيزى رو دوست نداشته باشم ميرم بيرون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ینی بیسکوییت مادرومولتی ویتامین وزرره ی تخم مرغ ندم؟دوباره قطع کنم😟😟😟😟😟اوکی

یگانه جان پست مند خوندی گفتم حتما ببرش دانپزشک من گربه م همینجوری شد حتما حتما ببرش نزار دیر بشه

دخترم قشنگترین معجزه من و بابایی
ینی بیسکوییت مادرومولتی ویتامین وزرره ی تخم مرغ ندم؟دوباره قطع کنم😟😟😟😟😟اوکی

آره قطع کن مولتی ویتامین مخصوص تحت نظر دامپزشک باید بدی مولتی ویتامین انسان خیلی بده براش فعلا فقط شیر بدون لاکتوز ولرم بده بهش جاشو گرم نگه دار

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 
بیخیال بابا حالا همه واسه ما مهربون شدن بابا شما برین بهشت چون حیوون نگه میدارین ما که از نگه داشتن ...

چرا شما اینجوری برداشت کردی اصلا حرف بهشت و جهنم نیس دوست عزیز شما انگار دوس داری اینجوری برداشت کنی ولی اشتباه کردی

دخترم قشنگترین معجزه من و بابایی
جدا؟ من نگران همین انگلِ توکسوپلاسموز بودم راستش تحقیق به اون صورت در موردش نکردم برای همین اطلاعا ...

اره حتما بگیر بزار حیوون دوست بار بیاد😍😍توروحیه ام خیلی تاثیر داره من یمدته حالم خیلی بد بودروحیم خرابببب بود

الان این سه چهار روزه همه بهم گفتن دوباره مثل قبل شادوشارژ شدی

😁مهربونترشدی

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍
بیخیال بابا حالا همه واسه ما مهربون شدن بابا شما برین بهشت چون حیوون نگه میدارین ما که از نگه داشتن ...

چون حیوون نگه میداریم نه

ولی چون دوسشون داریم وبهشون حتی توخیابون محبت میکنیم.

راسی من خودم ازگربه بدم میومد توتاپیکای قبلمم گفته بودم که چندشم میشه...

ولی یه چیز عجیبیه که وقتی یه بچه گربه پیداکنی یه روزه بهش وابسته میشی^_^

آره قطع کن مولتی ویتامین مخصوص تحت نظر دامپزشک باید بدی مولتی ویتامین انسان خیلی بده براش فعلا فقط ش ...

وای گربه داری باردارم هستی دخترت برا نی نیت بده که 😑😑😑

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
اره حتما بگیر بزار حیوون دوست بار بیاد😍😍توروحیه ام خیلی تاثیر داره من یمدته حالم خیلی بد بودروحیم ...

سعی میکنم راضیش کنم😣

از اینا بخرم

وای مامان😍😍😍😍😍

.Pain🔥you made me a believer

آره قطع کن مولتی ویتامین مخصوص تحت نظر دامپزشک باید بدی مولتی ویتامین انسان خیلی بده براش فعلا فقط ش ...

توشهرما که دامپزشکا اصن براش ن مهم نیس

اون دامپزشک اول که بردم پیشش از دور نگاه کردگف نزارش رومیز:/

الکی قطره داد

باز دومی که بردم پیشش بهتربود.

الکی فقط درس خوندن مدرک گرفتن 😂😂یه داروخونه ام که رفتیم شوهرم میگه وقتی گفتم برا گربه شبر میخام بهم خندیدن:/

سعی میکنم راضیش کنم😣 از اینا بخرم وای مامان😍😍😍😍😍

واای دستاشوووو😍😍بهترین نژاد گربه pershian ایرانیه همه دوس دارن....خوشگلترینه تو دنیا

چرا شما اینجوری برداشت کردی اصلا حرف بهشت و جهنم نیس دوست عزیز شما انگار دوس داری اینجوری برداشت کنی ...

نه حرف من اینه که وقتی یه نفر ی تاپیکی میزنه هزار نفر ممکنه بیان نظر بدن .حالا مثبت یا منفی .من میگم که دلیل نمیشه تویی که نظرت با من متفاوته بیای نظرتو ب من تحمیل کنی یا چون نظراتمون متفاوته بگین اره طرف چیزی حالیش نیست از خدا نمیترسه.اره منم میدونم گربه حیوونه افریده خداست.الان شما از همه موجودات عالم خوشتون میاد.الان اگه سوسک و مارمولک بهتون نشون بدن ایش و پیف نمیکنین؟؟؟