2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هروقت برم بیرون مسکن میخورم حالا هرروز هم باشه یا 10روز 1بار

لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷

من خیلی سرم درد میگیره بنظرت میگرن دارم؟

تمام میشود و آفتاب میتابد غمی نبوده به عالم که ماندنی باشد...💚🕊❤️سعدیا! خوش تر از حدیث تو نیست تحفه روزگار اهل شناخت آفرین بر زبان شیرینت کین همه شور در جهان انداخت♡هر وقت اشعار سعدی رو میخونم به جمله《ایرانی بودن با همه مصیبت ها به زبان پارسی اش می ارزد》ایمان میارم نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

سردرد میگرن لعنتی خیلی شدیده خیلی قابل تحمل نیست اصن من آخر به گریه میوفتم میرم زیر سرم و آمپول

منم میگرن دارم، این چیزی رو که میگم دکتر مغز و اعصاب برام تجویز کرد و خیلی موثر بود، شما هم انجام بده. هم شدت دردمو کمتر کرد هم تعداد حمله ها رو. 

ویتامین ب ۲ بگیر و هر روز بخور، اسمش فلاویران ۱۰۰ هست. 

مکمل منیزیم هم خوبه، خصوصا اگر قبل از پریود میگرنت عود میکنه.

سردرد میگرن لعنتی خیلی شدیده خیلی قابل تحمل نیست اصن من آخر به گریه میوفتم میرم زیر سرم و آمپول

خب خداروشکر پس من میگرن ندارم البته شایدم تحمل دردم بالاست چون خیلی درد شدید دارم ولی حتی قرص نمیخورم تحمل میکنم تا خودش خوب بشه

تمام میشود و آفتاب میتابد غمی نبوده به عالم که ماندنی باشد...💚🕊❤️سعدیا! خوش تر از حدیث تو نیست تحفه روزگار اهل شناخت آفرین بر زبان شیرینت کین همه شور در جهان انداخت♡هر وقت اشعار سعدی رو میخونم به جمله《ایرانی بودن با همه مصیبت ها به زبان پارسی اش می ارزد》ایمان میارم نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

من هر ماه دوبسته میگراکیم صد به همراه شیاف دیکلوفناک. الانم در روز سوم عود میگرنم هستم از دیشب ساعت سه تا ۱ ظهر یکسره سرم و چشمم درد میکرد. میخوام بوتاکس میگرن انجام بدم واقعا کم اوردم