2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی سرم درد میگیره بنظرت میگرن دارم؟

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

سردرد میگرن لعنتی خیلی شدیده خیلی قابل تحمل نیست اصن من آخر به گریه میوفتم میرم زیر سرم و آمپول

منم میگرن دارم، این چیزی رو که میگم دکتر مغز و اعصاب برام تجویز کرد و خیلی موثر بود، شما هم انجام بده. هم شدت دردمو کمتر کرد هم تعداد حمله ها رو. 

ویتامین ب ۲ بگیر و هر روز بخور، اسمش فلاویران ۱۰۰ هست. 

مکمل منیزیم هم خوبه، خصوصا اگر قبل از پریود میگرنت عود میکنه.

سردرد میگرن لعنتی خیلی شدیده خیلی قابل تحمل نیست اصن من آخر به گریه میوفتم میرم زیر سرم و آمپول

خب خداروشکر پس من میگرن ندارم البته شایدم تحمل دردم بالاست چون خیلی درد شدید دارم ولی حتی قرص نمیخورم تحمل میکنم تا خودش خوب بشه

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

من هر ماه دوبسته میگراکیم صد به همراه شیاف دیکلوفناک. الانم در روز سوم عود میگرنم هستم از دیشب ساعت سه تا ۱ ظهر یکسره سرم و چشمم درد میکرد. میخوام بوتاکس میگرن انجام بدم واقعا کم اوردم