2777
2789
عنوان

این جور صابکار لایغش چیبود💩🪰

60 بازدید | 3 پست

مغازه ب اسم خواهرشه حالا نمیدونم با خود صابکارم شریکه یا نه بعدا توضیح میدم 

اولین باررفتم برای پرس و جو گفت یک تا شیش چار تومن

گفت تو بیا با خواهرم(صابکارم) صحبت کن باز 

رفتم گفت سه و پونصد شروع میشه راضیم باشم باهات راه میام بیشتر میکنم خلاصه اولین روز کاریم رفتم تایم کاریمو از1تا6کرد1تا8 منم گفتم انتظار دارم حقوقمو بیشتر کنیاا گفت باهات راه میام 

اولش خوب بود مهربون بود ولی کم کم شوخی کردنای بی نمکش شرو شد مثلا کلوچه هامو میخورد یا ب ی مشتری گفته بود همکارم نزدیک بود وسایلاتو بشکونه بعد من ب صابکارم گفتم ینی چی این حرفتونووون اونم گعت شوخی کردم دیگه

یا جلو مشتری میگفت تو فلان جنسو زیاد زدی.. 

یا خیلی چیزای دیکه سر حقوق دادن گفت خیلی تنبلی همه چی بهت برمیخوره 

منم تا واریزی رو دیدم سه و پونصد هست قاطی کردم اما اون روز خودش نیومد اون یکی خواهرش بودد بهش گفنم من روز اول اومدم شما گفتیم فقط فروشندگی ولی من کارای دیگه هم میکنم از بسته بندی گرفته تا.... چیرایی ک وظیفه فروشنده نیست

خواهرشم گفت راستش منم خواستم چار بدم اما بچه ها(همین صابکارمو شوهرش) گفتن نه سه و پونصد بسع 

منم گفتم نه نمیتونم دیگه همکاری کنم اصلا راضیم نیستم 

خلاصه فردا شد صابکارم زنگ زد گفت ک راجب حقوقت من چارتومن نمیتونم کنم بیشتر چون تو کار خلصی نمیکنی تایم استراحت داری میشنی اونطوزی نیستی فقط کار کنی 

من سعی کردم خودنو کتترل کنم خیلی اروم گفتم من کار خاصی نمیکنم؟؟ من ک همش در حال فعالیت بود کارایی ک وظیفه من نیست انجام میدم اونم گعت نه در کل میگم

منم گفتم کلا دیگه دوس ندارم باهاتون کار کنم اونم گفت موفق باشی خدافس 

وای دوباره یادم اومد حرصم گرفت 

بنظدتون یهو ولش کردم اونجاش سوخت؟ 😂🐈

نه نسوخت

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان