2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب لحاظ فروش بخصوص تو دنیا خیلی موفق بوده 

از آدمهایی ک ادعای دین و مذهب دارن و خدا و ائمه رو قبول دارن خیلی عجیبه ک به یه تیکه پلاستیک و پارچه بی جان بگن منحوس ..

خرافات مسخره ای پشتش راه افتاد 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

خودم خوشم نمیاد ازش و نخریدم 

ولی ۷۰۰ میلیارد تومن خرید عروسک لبوبو توسط ایرانیا بوده

کاش حالا ک ۷۰۰ میلیارد برا خرید عروسک ایرانیا دادن ی عروسک دست ساز توسط ی بانوی هنرمند ایرانی ترند میشد 

من نمیگم یخچال و لوازم خونتون ایرانی نه 

ولی تو هنر خانومای ماهر و هنرمند زیادی داریم کاش این ۷۰۰ میلیارد توسط ایرانیا خرج هنر زنان ایرانی میشد

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚

ب لحاظ فروش بخصوص تو دنیا خیلی موفق بوده از آدمهایی ک ادعای دین و مذهب دارن و خدا و ائمه رو قبول دار ...

من نه ادعای دین دارم نه مذهب و نه ادم مذهبی هستم اما این واقعیته که ی عده نمی‌پذیرن

🫠

یه دونه هدیه گرفتم، جوجه اردکم وقتی میبینتش جییییغ بلند میکشه و بال بال زنان فرار میکنه ازش😂😂. بقی ...

ببین چقدر انرژی منفی داره که حیوانات و پرنده هم ازش میترسن، کلا حیوانات مسائل ماورایی بهتر از انسان متوجه میشن،اما حسشون نمی‌تونند متوجه انسان کنند 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ن بابا چرته برای ویو ی تیکه پارچه ست

تاریخچه ساختش ببین ،مدلش از نمادهای شیطانی الگو گرفته 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
من نه ادعای دین دارم نه مذهب و نه ادم مذهبی هستم اما این واقعیته که ی عده نمی‌پذیرن

نه دین نه مذهب عزیزدلم 

عقل ک داری ، بنظرت چطوری یه تیکه پارچه و پلاستیک میتونه نحس باشه؟

من خودم خوشم نمیاد ازش بخاطر اینکه خرید ی عروسک زشت یه وجبی ب اون قیمت توجیه اقتصادی نداره 

اما اینکه بگید داستانی پشتش هست و نحس و نفرین شده است کمی دور از عقل

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

دادا یه عروسک سادست دیگه چرا اینجوری میکنین طلسم و این چیزا چیه

تاریخچه ساختش بخون و ببین الگوی ساختش چی بوده

منحوس بودن یانبودن اصلا هیج ربطی به مذهب وخدا وائمه نداره..

یه تیکه پارچه و پلاستیک برای شخص شما میتونه نحس باشه چون بهش اعتقاد داری ،برات نحسی اتفاق میافته 

اما چنین چیزی برای بقیه درست نیس