2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ب لحاظ فروش بخصوص تو دنیا خیلی موفق بوده 

از آدمهایی ک ادعای دین و مذهب دارن و خدا و ائمه رو قبول دارن خیلی عجیبه ک به یه تیکه پلاستیک و پارچه بی جان بگن منحوس ..

خرافات مسخره ای پشتش راه افتاد 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

خودم خوشم نمیاد ازش و نخریدم 

ولی ۷۰۰ میلیارد تومن خرید عروسک لبوبو توسط ایرانیا بوده

کاش حالا ک ۷۰۰ میلیارد برا خرید عروسک ایرانیا دادن ی عروسک دست ساز توسط ی بانوی هنرمند ایرانی ترند میشد 

من نمیگم یخچال و لوازم خونتون ایرانی نه 

ولی تو هنر خانومای ماهر و هنرمند زیادی داریم کاش این ۷۰۰ میلیارد توسط ایرانیا خرج هنر زنان ایرانی میشد

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚

ب لحاظ فروش بخصوص تو دنیا خیلی موفق بوده از آدمهایی ک ادعای دین و مذهب دارن و خدا و ائمه رو قبول دار ...

من نه ادعای دین دارم نه مذهب و نه ادم مذهبی هستم اما این واقعیته که ی عده نمی‌پذیرن

🫠

یه دونه هدیه گرفتم، جوجه اردکم وقتی میبینتش جییییغ بلند میکشه و بال بال زنان فرار میکنه ازش😂😂. بقی ...

ببین چقدر انرژی منفی داره که حیوانات و پرنده هم ازش میترسن، کلا حیوانات مسائل ماورایی بهتر از انسان متوجه میشن،اما حسشون نمی‌تونند متوجه انسان کنند 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ن بابا چرته برای ویو ی تیکه پارچه ست

تاریخچه ساختش ببین ،مدلش از نمادهای شیطانی الگو گرفته 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
من نه ادعای دین دارم نه مذهب و نه ادم مذهبی هستم اما این واقعیته که ی عده نمی‌پذیرن

نه دین نه مذهب عزیزدلم 

عقل ک داری ، بنظرت چطوری یه تیکه پارچه و پلاستیک میتونه نحس باشه؟

من خودم خوشم نمیاد ازش بخاطر اینکه خرید ی عروسک زشت یه وجبی ب اون قیمت توجیه اقتصادی نداره 

اما اینکه بگید داستانی پشتش هست و نحس و نفرین شده است کمی دور از عقل

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

دادا یه عروسک سادست دیگه چرا اینجوری میکنین طلسم و این چیزا چیه

تاریخچه ساختش بخون و ببین الگوی ساختش چی بوده

منحوس بودن یانبودن اصلا هیج ربطی به مذهب وخدا وائمه نداره..

یه تیکه پارچه و پلاستیک برای شخص شما میتونه نحس باشه چون بهش اعتقاد داری ،برات نحسی اتفاق میافته 

اما چنین چیزی برای بقیه درست نیس