2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کدوم؟ 

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

دست خودشون نیست دخترخاله من خودکشی کرد به خاطر افسردگی پس از زایمان تاپیکشو زدم

بایدخوشحال باشن که بچه دارشدن

دلیل افسردگی پس اززایمان وهیچ وقت نفهمیدم

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

دست خودشون نیست دخترخاله من خودکشی کرد به خاطر افسردگی پس از زایمان تاپیکشو زدم

هرچی. 

بره دکتر بچه بیگناه مگه خودش خواست دنیا بیاد. 

زمینه افسردگی داشت گوه خورد بچه اورد

یکی دیروز تاپیک زده بود بچم۱۳ماهشه میزنمش،چون بچه۳ماهمو میزنه  براش نوشتم‌اعصاب نداشتی چرا پشت هم اوردی بعدشم بچه۱۳ماهه هنوزبون بازنکرده که کتکش،میزنی خودش کلی فحش داد چندتاکاربرم اومدن بدوبیراه که جاش نیستی تابفهمی چی میگه واعصاب براش نمونده

نوشته از دست نوزادم خودکشی نکردم

نمیاره

هرچی. بره دکتر بچه بیگناه مگه خودش خواست دنیا بیاد. زمینه افسردگی داشت گوه خورد بچه اورد

اموزش صحیح نباشه همین میشه دیگه. باید بدونن که برن پیش تراپیست روی خودشون کار کنن. دو دوتا چهارتا کنن

منم اصلا درک نمیکردم ولی اینو دیدم همزاد پنداری کردم باهاش

همزاد پندار با حال زدش اوکیه ولی اینکه بچه رو بزنی که شیر بخوره مریض بودنه. 

خواهرم بچه ش همین مدلیه ولی یبارم ناشکری نکرده چ برسه به زدن