2777
2789
همین الان میگن باید درکش کنیمد لامصب اگه حالش خوش نبوده گوه خورده بچه اورده

چرت و پرت که کنتر نمیندازه 

غلط میکنن حوصله و صبر ندارن بچه میارن 

بچه داری صبر ایوب میخواد صبر ایوب 

من یه دختر سه ساله دعرم لجبازی هاش شروع شده گاهی دعواش میکنم اما اینکه بخوام کتکت بزنم و نوزادی کتک بخوره قطعا خودمو میکشتمت 

با یه مرد زبون نفهمم سر و کله میزنم 

هیچ کسی هم کمک حالم نبود

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بایدخوشحال باشن که بچه دارشدندلیل افسردگی پس اززایمان وهیچ وقت نفهمیدم

تغییرات هورمونی و تغییر شرایط زندگی با اومدن عضو جدید باعثش می‌شه. ژنتیک هم موثره.

ناراحت نیستن که بچه‌دار شدن. بچشون رو هم دوست دارن، فقط افسرده‌ان. افسردگی با اینکه از وجود بچت ناراحت باشی فرق داره🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیخوام روانی تحویل جامعه بدهبرو رمان آب‌نبات چوبی بخون ببین کتک زدن بچه چه تاثیری داره روشاعصابش ...

تجربه ندارم بخوام درک کنم ولی من شخصا خودم اعصابم واقعا داغونه میدونم بچه دار بشم بخواد گریه کنه روانی میشم خودم تو ۱۰ سالگی خواهر یک سالمو نگه داشته بودم مامانم ارایشگاه داششت منم ازش مراقبت میکردم بیچاره رو انقد کتک میزدم وقتی میخواستم بقلش کنم حتی ازم میترسد بچه بودم هاا ۱۰ سالم بود و میدونم قطعا الانم اون اخلاقای مزخرف گند رو دارم بخاطر همین اصلا با بچه آوردن با این روانی بودنم موافق نیستم آخه خودم چی بلدم چی یاد بچه بدم کلا ادم باید اول ببینه اخلاقش چیه بعد بچع بیاره 

همون دیگه انگارمابچه نوزادنداشتیم بچه من۲سال کامل شبانه روز جیغ کشید بیچارم کرد یکباربهش اخمم نکردم ...

افزین دقیقا 

من یه دختر سه سالع دارم لج بازیاش شروع شده گاهی دعوامون میشه اما در مقابلش ارامش دارم تا یاد بگیره کنارل خشم و لج بازی رو 

اگه منم شر‌ع کنم باهاش لجبازی یه روانی میشه 

الانم دو هفتس شوهرم و دخارم مریضه درست و حسابی هم استراحت نکردم اما فقط حواسم بهشه 

تمام کار های خونه و نصف کارای همسرم با منه شوهرمم فقط سرکار میره 

کار دیگه ی نمیکنه خیلی هم بی درکه 

باید بچمو الان میکشتم من 

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

آره دیدمهرچن کارش اشتباهه ک نوزاد رو زدهولی من بهش حق میدم نوزاد داری آدمو از پا درمیارع

اره به خدا یکی از آشناها مون یه نوزاد نا آروم داره هر وقت میرم خونشون تا دو روز سر دردم شایدم واقعا نزده بود و نتونست درست منظورشون بگه و گرنه نوزادو وافعا نمیشه زد خیلی کوچولو عه آدم دلش نمیاد اصلا کسی همم راهکاری نداد همه سریع رفتن سراغ زدن

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌