2777
2789
عنوان

چرا اولیا این شکلی ان واقعا❓❓

239 بازدید | 28 پست

به عنوان یه معلم دبستان  با ۴۵ تا دانش اموز پسر انقدری که بی منطقی و پررویی بعضی اولیا اعصابمو به هم میریزه شیطنت و شلوغی بچه ها اذیتم نمیکنه. 

بابا یه ذره درک کنید، این معلم ۲۴ ساعت قرار نیست در دسترس شما باشه. بعد از تایم تعطیلی مدرسه بذار بره خونه اش. پیش خودتون میگین پنج دقیقه یه صحبتی با معلم بکنم. در حالیکه اگر هر کدوم از این پنج دقیقه ها بخوان در روز وقت منو بگیرن من باید دو ساعت اضافه کاری بهم بدن که 

بابت کارای غیر ضروری زنگ نزنین، مدرسه نیاین، ساعت تفریح معلم رو نگیرید بذارید یه استراحت به حنجره مون بدیم. 

درک درک درک 

از شمای پدر و مادر به عنوان یه بزرگسال انتظار بیشتری هست

با بی منطقی ها و بی ملاحظگی هاتون گند میزنید به اعصاب اون معلم، بی انگیزه اش میکنید، به ضرر بچه خودتون میشه. منصف باشید لطفا 

✊🏻👍🏻

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول خسته نباشید واقعا اولیای بی منطق زیاده

شماره تلفن تو به کسی نده

و اینکه بهت پیامم میدن جواب نده

تو جلسه اولیا مربیان هم بگو نه زنگ جواب میدم نه پیام

پی وی نهایت تکلیف

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

به مدیر بگید تو گروهی که اولیا هم هستن پیام بذاره همینو بگه بهشون

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

همه اینا روتو جلسه آروم بگو 

معلم دختر من گفت هیچ ایدی هیو تلفنی با هیچ کس نمی‌ده چون زندگی داره و بچه داره

عوضش  فلان ساعت از هفته که زنگ دوستی هست و معلم بیمار گفت تو اون یک ساعت هر کی هر سوالی داره بیاد تو دفتر هستم

بعد کلاس هم باز همون روز بیاد

بزار زحمت بکشن اگه براشون مهمه بیان 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

واقعا باید همه چی توی مدرسه باشه هم درس دادن هم چک کردن تکالیف و درس پرسیدن از اونطرف معلم ها هم ده تا کار میدن برای خونه که عملا میدونن از عهده دانش آموز کلاس اولی برنمیاد و اولیا باید زحمتشو بکشن بابا مگه ما گناه کردیم 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
مگه میشه شماره ندیم؟

چرا نمیشه اصلا چرا باید شماره تو بدی؟

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

همینجاام الان میان سوراخمون میکنن میگن وظیفتووونههه

بعد بابت یه چیزااایی پامیشن میان مدرسه ادم میمونه بخدا

جلوییش به پسرم گفته فلان 

جای بچع ی من بده 

تو کلاس به پسرم نگو عزیزم ووو....🫥🫥🫥🫥

خدایا صبر 

لطفا لایک ننمایید🗿
مگه میشه شماره ندیم؟

بله چهار ساله دختر من مدرسه میرع دو سال اول فقط آیدی دادن اونم ساعت خاص گفت فقط جواب میدم 

ارسالی و پارسال که گفتن اصلا شماره نمیدن و وظیفه هم ندارن تو جلسه اول سال

شما هم همین کار رو بکن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.