2777
2789
عنوان

چرا اولیا این شکلی ان واقعا❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 28 پست
میخوایم تکلیف بدیم، یه فعالیتی رو انجام بدن، اطلاعرسانی کنیم و اینا

چرا شماره میدی خب 

همه اینا در بستر  شاد انجام میشه آیدی یا نام کاربیتو‌ بده 

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا باید همه چی توی مدرسه باشه هم درس دادن هم چک کردن تکالیف و درس پرسیدن از اونطرف معلم ها هم ده ...

والا منم کناه نکردم کلاسم ۴۵ تا دانش اموز داره. من نمیتونم تکلیف تک به تک زو چک کنم دیگه. معلومه مادرش باید تو خونه اثچقلا یه نظارت داشته باشه 

این فقط برای کلاس اولی ها هست اونم با نماینده کلاس بگید بگه و خودتون مستقیم پیام ندید 

از سال دوم دیگه دفترچه بیارن بنویسن دختر من این طوری کرده معلمش خدا خیرش بده بچه ها مستقل شدن و تمرکز می‌کنن به حرف معلم چون می‌دونم گروهی وجود نداره و هم مادرها واسطه بچه و معلم نیستند 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شاد که افتضاحه خواهر

درسته خیلی جای کار داره اما جز دو تا عکس و فیلم چیزی نیست که میکشه

بخوای اینطوری کنی اخر سال چیزی ات نمونده

این خطت‌ و کلا دربیار پی وی ها رو هم حواب نده

یه پیامم بزار تو گروه

که اولیای گرامی دخالت نکنید برای صحبت و گفتگو هم فقط زنگ تفریح اول تشریف بیارید

یه نماینده انتخاب کن بگو گروه مادرا بزنه هرچی میخوان بگن اونجا بگن خودتم عصو نشو

بعضیا شورشو در اوردن

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

تکلیف رو بازد سرکلاس به بچه ها بگی یادداشت کنن  فقط کلاس اولی نمیتونه اونم تو کانال شاد بذار.اطلاع رسانی از طریق کانال کللس و مدرسه

خودت مقصری عزیزم

شاد که افتضاحه خواهر

نه والا نشکلی نداره.کلاس مجازی که نمیخوای برگزار کتی

برای اطلاع رسانی ها و تکالیفه 

دخترم کلاس چهارمه هیچ سالی هیچ معلمی شماره نداده جز شاد هم هیچ کانال و گروهی نداشتیم. کاملا هم به نظم پیش رفته کارها