2777
2789
به عنوان یک دهمی میگم هیچوقت این اشتباه رو نکن ، فقط به روح و روانت آسیب میزنی

مدرسه های دولتی شهر ما بدرد مفت هم نمیخورن

نه ادم درسخون توشه ن کسی ک فکر درس باشه 

نمونه ها هم بهتر ای دولتی ها نیس

اکانت تعطیل

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به عنوان یک دهمی میگم هیچوقت این اشتباه رو نکن ، فقط به روح و روانت آسیب میزنی

دقیقا . من پسرم رو کلاسهای تیزهوشان گذاشتم و واقعا مجبور هست جزوه های چرت و پرت رو بخونه کهبسیار سنگین هم هستند.

مدرسه های دولتی شهر ما بدرد مفت هم نمیخورننه ادم درسخون توشه ن کسی ک فکر درس باشه نمونه ها هم بهتر ا ...

آخه دورت بگردم بینشون تو اون درسخونه باش

بخدا تیزهوشان چیز خاصی نداره حجم درسا برای یک نوجوان خیلی زیاده و واقعا آسیب میبینی

🐈💗my life=cat
آخه دورت بگردم بینشون تو اون درسخونه باشبخدا تیزهوشان چیز خاصی نداره حجم درسا برای یک نوجوان خیلی زی ...

نمیشه اخه

من بین اونا بخوام بخونم روزی سه چارساعت بخونم میشم معدل الف انگیزه ای ندارم برا رقابت کردن

در صورتی ک تو مدرسه تاپ رقابت خیلی شدیدتره

و اینکه امار قبولیای کنکور از این مدارس حیلی بیشتره

دولتی فقط دو درصده

اکانت تعطیل

نمیشه اخهمن بین اونا بخوام بخونم روزی سه چارساعت بخونم میشم معدل الف انگیزه ای ندارم برا رقابت کردند ...

رقابت کردن تو درس خواندن هم آخه اشتباهه

لطفاً با فکر تصمیم بگیر

🐈💗my life=cat

ببین تو الان میگی تیزهوشان خوبه اینا میرم فوقش یکم بیشتر تلاش میکنم میشه نمیگم نمیشه

ولی هم افسردگی میگیری همم تو پایه های بالاتر دیگه مثل پرنده ای میشی که تو قفسه

🐈💗my life=cat
کاش یک جوری لغو کنیدگناه داره

والله لغو هم کنم از یه طرفی میگم جو تیزهوشان رقابتی هست و این پسر هست لا اقل بره تو محیطی درس بخونه همه اهل درس و بفکر رشته خوب هستند نه اینکه تنبلی کنه. خودم دو دل مون م واسه اون زیاد سخت نمیگیرم قبول بشه یا نشه! ازمونها رو خوب بده یا نه!!!

رقابت کردن تو درس خواندن هم آخه اشتباههلطفاً با فکر تصمیم بگیر

اوکی ولی ۶۸ درصد قبولی از مدارس تیزهوشان تو کنکور با اون دو درصد دولتی فک نکنم قابل مقایسه یاشه

اکانت تعطیل

خودش خواست یا نه؟

نه خودش اصلا نمیدونست تیزهوشان چی هست چند نفر تو کلاسشون ثبت نام کردند منم ثبت نامش کردم. وضع درسی اش خوبه تو موسسه ای هم که ثبت نام کرده بین ۱۷۰ نفر پایه خودش جزو پنج شش نفر اول میشه. ولی خوب الکی که این رتبه رو نمیاره درس میخونه. ولی من ولش کنم کلا اهل درس نیست عاشق فوتبال هست و شیطنت!!