2777
2789
نه خودش اصلا نمیدونست تیزهوشان چی هست چند نفر تو کلاسشون ثبت نام کردند منم ثبت نامش کردم. وضع درسی ا ...

بدترین آسیبی ک میتونین بهش بزنین همینه ک تیزهوشان ثبت نامش کنین 

وقتی خودش نمیخاد ولش کنین

فوتبال اگر بتونه خودشو نشون بده عالیه ولی خیلی سخته گاهی پارتی زیاد میخاد

اکانت تعطیل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دقیقا همین هست.من در این کلاسها پی بردم پسرم هوش تحلیلی خیلی قوی داره بدون اینمه قبلا باهاش کار ...

حیفه بخواین از علاقش دورش کنین اگ تو فوتبال استعداد داره

الان خیلی از تیما استعداد سنحی برا جوون و کودک و نوجوون میزارن مث استقلال یا پرسپولیس

در کنار این ی رشته ای هم برداره ک سبک باشه بتونه ب فوتبالش برسه خوبه

اکانت تعطیل

بدترین آسیبی ک میتونین بهش بزنین همینه ک تیزهوشان ثبت نامش کنین وقتی خودش نمیخاد ولش کنینفوتبال اگر ...

اره فوتبال هم میفرستیمش. حتی هر بار که رتبه تاپ میاره براش یه چیز ورزشی در رابطه با فوتبال میخریم. مثلا هفته قبل دستکش دروازبانی خریدیم. یا درس هاش رو خوب و به موقع بخونه هر هفته اجازه میدم مسابقات استقلال رو نگاه کنه. ولی کلا عذاب وجدان دارم چون میدونم تیزهوشان برای پایه پایبن خوب نیستو بیگاری کشیدن از بچه هست. ولی خوب از یه طرف هم نگران اینده بچه ام هستم . نمیخوام در این ه بیکار بمونه . 

اره فوتبال هم میفرستیمش. حتی هر بار که رتبه تاپ میاره براش یه چیز ورزشی در رابطه با فوتبال میخریم. م ...

اگ بره دنبال علاقش و علاقش واقعی باشه بیکار نمیمونه

اکانت تعطیل

حیفه بخواین از علاقش دورش کنین اگ تو فوتبال استعداد دارهالان خیلی از تیما استعداد سنحی برا جوون و کو ...

پسر من افتادگی و ام ار قلب داره راستیتش نمیخوام بصورت حرفه ای ورزش کنه. و به خاطر همون میخوام در اینده کارمندی چیزی باشه تا خدایی نکرده فشاری بهش نیاد

پسر من افتادگی و ام ار قلب داره راستیتش نمیخوام بصورت حرفه ای ورزش کنه. و به خاطر همون میخوام در این ...

خب این یکم مشکله 

کاش با ی مشاور صحبت میکردین

ازش راجب همه شغلا بپرس شاید چیزی این وسط باشه ک علاقه داشته باشه

اکانت تعطیل