2777
2789

من این چن روز pms بودم خیلیم اعصابم سگی بود حتی با مامانمم فقط بحث و دعوا داشتم.

دیشب سرم خیلی درد میکرد.قرص خوردم سرمو بستم ساعت ۱۰ بود حدودا ک خوابم برد.و خب من در اتاق رو همیشه میبندم.

ساعت ۲ شب بود ک از خواب بیدار شدم.دلم واسه مامانم تنگ شده بود و از طرفی سرویس هم میخواستم برم...

تا در اتاقو باز کردم دیدم بوی شدید گاز از تو سالن میاد گاز بو نداره ب اون صورت ولی چون در و پنجره بسته بود این بو انقد زیاد بود ک من همون لحظه اول متوجه شدم.قبل سرویس رفتم آشپزخونه چک کردم دیدم زیر کتری ک روشن بوده خاموش شده و مامانمم دیگ چک نکرده.

منم بستم و اول چک کردم ببینم مامانم و داداشم نفس میکشن یا نه بعدم درو باز کردم گذاشتم هوا عوض بشع.

نمیدونم ی گاز کوچولو میتونست ادمو به کشتن بده یا نه..

چون ساعت ها بود ک تو محیط بسته باز بود و اگ نمیبستمش تا صبح فاجعه بود.بنظرتون کار ارزشمندی کردم جدی؟🤪

بازم خداروشکر

آن کسی را که در این ملک سلیمان کردیم ملت امروز یقین کرد که او اهرمن است🤌

خدا چقدر دوستون داشته😍😍😍خداروشکر واقعا

الهی هیچ وقت برای هیچکس پیش نیاد این اتفاقای بد و تلخ

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر قبل خواب حتما چک کن هر چقدر هم زود خوابیدی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

خدا چقدر دوستون داشته😍😍😍خداروشکر واقعاالهی هیچ وقت برای هیچکس پیش نیاد این اتفاقای بد و تلخ

🤲🤲🌹

من یبار بخاری بلند بود در اتاق بسته بود بلند شدم اصن جایی نمیدیدم اونقدری که گرما و گاز منو گرفته بود

بعدشم زیاد گاز تو هوا میموند با یک روشن کردن برق ممکن بود خونه بره هوا مث همسایه ما که گاز سماور باز بود کلید برق و زد خونه منفجر شد، شأنس اوردین

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

عزیزمممم😍😭 خداروشکر که حالتون خوبه

همین اتفاق‌ها رو می‌بینم که می‌فهمم هر چیزی یه حکمتی داره... همین pms کوفتی ادمو عذاب میده، سردردی که گرفتی عذابت داده، اما نهایت همین درد باعث شد که زود بخوابی و نصف شب بیدار بشی

خخخ

شایدم فرشته نگهبانت بیدارت کرده😁 درکل که خداروشکر

خدا خیلی دوستتون داشته 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

فقط شانس آوردی فهمیدی اگر کلید دستشویی رو میزدی اول ممکن بود خونتون بترکه 🤯

خدا خیلی دوستون داشت واقعا 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
فقط شانس آوردی فهمیدی اگر کلید دستشویی رو میزدی اول ممکن بود خونتون بترکه 🤯خدا خیلی دوستون داشت واق ...

اون موقع ک زدم قبلش گازو بسته بودم خب.و در رو هم باز کرده بودم بنظرت امکانش بود ک حتی بدون اینکه گاز از خونه تخلیه بشه ی همچین اتفاقی بیوته؟