2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این گوجه بادمجون چیه هی میگید؟ یادم بدید دیگه

اول بادمجونا رو سرخ میکنی بعد روغنشو میگیری بر میداری بعد تو ماهیتابه  پیاز سرخ میکنی گرجه هم ریز میکنی میریزی توش بعد سیر چنتا رنده میکنه میریزی تو گوجه ها بعد نمک و زرچوبه هم میریزی 

از اخر بادمجونا رو اضاف میکنی تو گرحه ها نصف استکان آب میریزی بعد زیرشو کم میکنی  میزاری جا بیفته ۱۵ دقیقه جا میفته 

دوست داشتی سیب زمینی نگینی هم سرخ‌میکنی میندازی توش 😊😊😊😋

باردار نیستمتیکر یک سالگی پسر قشنگم 😍😘
رشته اشی ریختی ؟چه جوری درست میشه من ماپان بزرگم درست میکرد خدا بیامرز از وقتی مرده نخوردم  

نه رشته پلویی..قرمز رنگه

اول آب برنج رو که میذاری و برنحو اضافه میکنی مثل همیشه وقتی برنج یه رگش موند خواستی بریزی تو صافی دیگه نباید بریزی😁 باید اول رشته رو اضافه کنی یه دوسه هم با قاشق بهشون بزن حالا بریز تو صافی

قبل اینم هم زیر یه قابلمه سیب زمینی نگینی بریز آماده بذار کنار هم یه پیازداغ خوشگل و طلایی درست کن و زرچوبه و فلفل سیاه بزن اونم آمااده باشه

حالا ک رشته و برنج تو صافی اند پیازداغم بهشون اضافه کن و توی همون صافی قاطیشون کن بعد یواش یواش خالیش کن تو قابلمه 

دیگه بذارش بالا با شعله ی ملایم

من اندازه ی که گردو روغن کرمانشاهی هم میذارم روی برنج بعد درشو میبندم

موقع کشیدن اکه تو قابلمه چدن بود برعکسش میکنم سیب زمینیا خیلی قشنگن چون نگینی اند..اگه تو استیل درست کنم میکنمشون و با برنجه قاطیش میکنم بعد میکشم تو ظرف

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
سیب با کشک🤔🤔🤔🤔🤔🤔 چطوریه

سیب زمینی رو ابپز میکنم و له میکنم.پیاززیاد تفت میدم بعد سیبارو میریزم داخلشخوب تفت بخورن یکم نعناع خشکم میریزم‌ و خاموش میکنم.کشکم اب میکنم کم کم میریزم داخل سیبا و پیازا غلظتش از ماست باید ابکی تر باشه.خیلی خوشمزه امتحان کن

نه رشته پلویی..قرمز رنگه اول آب برنج رو که میذاری و برنحو اضافه میکنی مثل همیشه وقتی برنج یه رگش مو ...

اینو اون روز گلریز داشت اموزش میداد 

توش میگو هم بود 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
کوکوی کنگر

کوکوی کنگر چطوره اگ میشه یادم بده

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

سیب زمینی رو ابپز میکنم و له میکنم.پیاززیاد تفت میدم بعد سیبارو میریزم داخلشخوب تفت بخورن یکم نعناع ...

اها سیب زمینی

فکر سیب میوه ایی منظورته 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی