2777
2789
عنوان

مجردا بیان

147 بازدید | 30 پست

خواستگاراتون چرا رد میکنید؟ عیباشون چیه؟ 

برا من خوبن همه کار برام میکنن ولی دوس ندارم ازدواج کنم تنهایی خوشم میاد

ادمیم هستم سردم ینی چن سالی یبار مهر کسی ب دلم میوفته همونم یکی فتنه میندازه، ب این دلیله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب خاستگار ۲ماه پیشم مهرش به دلم نشست رد کردم 

خاستگار این ماه هم ادمیه که گفت ملودی میگیریم بعد گفت درس نخون و ادم خاله زنکیه رفته حرفای منو چندتا دروغ روش گذاشته به خواهرش گفته خوشم نمیاد ازاین اینم‌رد شد

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚

بیشتر خواستگار های من ، اونا منو قبول نمیکنن

اونایی که ازما پایین ترن برای ما نازمیکنن😂کثافطا

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚

واقعاا به این وضع اقتصادی پسراا میرن خواستگاری🫣

اره

اصلا خواستگار نداشتم تاحالا خیلی ناراحتم از این موضوع

خاستگار بدرد نخور نداشته باشی بهتره

خب خاستگار ۲ماه پیشم مهرش به دلم نشست رد کردم خاستگار این ماه هم ادمیه که گفت ملودی میگیریم بعد گفت ...

کار خوبی کردی

مهرش ب دلت نشست چرا رد کردی

من بعد ۲۴ سال از یکی خوشم اومد برا ۷ ماه پیش خانوادم فتنه و دلسردی درست کردن الان خودمم نمیخوامش دیگ

کار خوبی کردیمهرش ب دلت نشست چرا رد کردیمن بعد ۲۴ سال از یکی خوشم اومد برا ۷ ماه پیش خانوادم فتنه و ...

خیلی بده خانوادا یک چیزی میگن کلن بدت میاد از طرف

بخدا میرسم سفیدم چشمای خیلی قشنگ ارومم نمیدونم مشکل چیه

عکست کاش ببینم

من خودم خانوادم چنااااان محدودم کردن نذاشتن پیشرفت کنم باز خواستگار زیاد داشتم

مردا ظاهر رو دوس دارن