2777
2789
عنوان

مجردا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 30 پست
چن سالتهرد کن برا خودتمن ۲۴ سالمه حوصله مرد ندارمشرایط من فرق هم داشت مانع هم زیاد داشتم

۲۲

من خودم مهم نیست برام مامانم میگه ازدواج کن 

وگرنه خودم حوصله ازدواج ندارم فعلن

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚

عکست کاش ببینممن خودم خانوادم چنااااان محدودم کردن نذاشتن پیشرفت کنم باز خواستگار زیاد داشتممردا ظاه ...

اسی خودت هم بزاراگر دوست داری😁

امام رضا حاجتم رو از تو میخوام... برام دعا کنید امسال آخرین سال عمرم باشه،دلم میخواد آروم بخوابم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی بده خانوادا یک چیزی میگن کلن بدت میاد از طرف

نه من تلاش کردم

کلا بخاطر اینا ازدواج نمیکردم این اومد مهرش ب دلم افتاد ولی دو دل بودم سر خانوادم چون میگفتم همشهری نمیخوام

بعد فتنه گری کردن 

گفتم پ اینم نمیخوام کاش کسی نیاد دیگ

همون بدرد نخورشم نداشتم حداقل بگم خواستگار رد کردم

😂😂😂باورت میشه بدرد نخورا اینقدر پروعن که اونا رد میکنن دختر رو 

طرف برامن اومد خاستگاری بچه ۶خانواده بعد هر ۵تا خواهر برادرش تو یک‌خونه زندگی میکردن من گفتم نه من خونه مستقل میخام طرف رفته بود گفته بود دختره تایپ من نبود😂

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚

نه من تلاش کردمکلا بخاطر اینا ازدواج نمیکردم این اومد مهرش ب دلم افتاد ولی دو دل بودم سر خانوادم چون ...

اگه ادم خوبیه قبولش کن 

بیخیال حرفای بقیه

۲۲من خودم مهم نیست برام مامانم میگه ازدواج کن وگرنه خودم حوصله ازدواج ندارم فعلن

من همین دیروز چنان جیغ و داد کردم ی خواستگارم بزور میگفتن برو باش

این همه دخالت کنن تهش زوری بدنت

من همین دیروز چنان جیغ و داد کردم ی خواستگارم بزور میگفتن برو باشاین همه دخالت کنن تهش زوری بدنت

من گفتم زوری زن کسی نمیشم نهایت بشم طلاق میگیریم میرم بعدشم نمیتونن الان زور کنن گذشت اون دوران

عجب 😂😂😂

😂

اگه ادم خوبیه قبولش کن بیخیال حرفای بقیه

خب ببین من بخاطر اینک نذاشتن برم بیرون چهار نفر ببینن همینا هم شانسی میومدن باز زیاد بودن و با اینام نمیتونستم چون خیلی میدون دادن به خواهرام و مشکل درست میکردن برا همین مجرد موندم

همین یدونه خوشم اومد ولی ب رو نزدم سریع فتنه گری کرد

خب من از اول دوس نداشتم تو رابطه فاصله و سردی بندازن برا همین گفتم همشهری و ادم دم دست نمیخوام

میخواستم مثل بقیه سالم و بی حاشیه برم

الان دلمون ا هم انداختن

خب ببین من بخاطر اینک نذاشتن برم بیرون چهار نفر ببینن همینا هم شانسی میومدن باز زیاد بودن و با اینام ...

میفهمم 

ایشالا یکی بیاد که مهرتون به دل هم بیفته 

من گفتم زوری زن کسی نمیشم نهایت بشم طلاق میگیریم میرم بعدشم نمیتونن الان زور کنن گذشت اون دوران

فشار میارن رو من

نذاشتن برم سرکار نذاشتن درس بخونم

بعد زوری هم شوهر بدن دیگ چیییییی

رسما کل زندگیم خراب کردن

بعد ادم دلش با کسی نباشه بزور بخوابه پیشش؟ 

کاش این همه دخالت نبود میتونستم ی انتخاب درست کنم

فشار میارن رو مننذاشتن برم سرکار نذاشتن درس بخونمبعد زوری هم شوهر بدن دیگ چییییییرسما کل زندگیم خراب ...

هعی 

خانواده گاهی ظلم میکنه به ادم 

سخته ازدواج بدون حس