2777
2789
عنوان

پدرشوهرم ارث زیادی بهمون داده ولی

221 بازدید | 9 پست

من زن پسر کوچیک خانواده شدم. حدود ۶ سال اول سختی کشیدم چون تو یه سوئیت زندگی میکردم.

الان خونه دارم ماشین دارم شغل خوب داریم.

یه دختر۴ سال و یه پسر ۲ ساله دارم. با شوهرم خوبیم کم و بیش دعوا میکنیم ولی خداروشکر همو دوست داریم و زندگیمون قشنگه.

پدرشوهرم باغ، مغازه سه تا زمین، خونه، ماشین و .... داده. یعنی اینطور بگم ک آیندمون تامین.

البته ارثی که داده گفته بعد از مرگم بچهام حق استفاده دارن. ۶ تا پسر و دوتا دختر داره و نسبتا به ما بیشتر از بقیه داده چون پسر آخریه.

برای من عروسی خوب گرفت طلای خوب و اینا

من خیلی بهشون اعماد داشتم و عین خونواده خودم میدونستمشون خواهرشوهرم ک از خودم ی سال کوچیکتر بود خیلی ادم سمی و حسودی بود ی بار ک ما نبودیم اومده بود خونمون ۲ تا انگشتر ۱ النگوی ک شکسته بود میخواستم درست کنم با دو میلیون پول نقد دزده بود (ن ک نیاز مالی داشته باشه. فقط از سر حسودی و اینک یه ضربه بزن)

من مطمئنم اون دزدید ولی جای نگفتم و شوهرم و مادرشوهرم و حتی خونواده خودم گفتن بگزر الکی زندگیتو خراب نکن اون هدفش خراب شدن زندگی تو بوده نذار به هدفش برسه.

منم گفتم اوکی و قید اون طلاها رو زدم

دوستان لایک نکنید. ۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖 ۳ مرداد ۱۴۰۲💙 تمام زندگی من a & n

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و واقعا هم زدم

رابطم الان با همه اعضای خونواده شوهرم خوبه احترام میزارم و احترام میبینیم کاملا دوستانه

همین خواهرشوهرم ک تو بچگی سرشو عمل کردن ولی الان مشکلی نداره امسال شوهر کرد(شوهر چندان جالبی نیست طرف دو بار زن طلاق داده و کارگره) 

بعد داستان دزدی طلاها ک سه سالی میگزره دیگ باهاش حرف نزدم یعنی نتونستم دیگ حرف بزنم میدیدمش حالت تهوع میگرفتم.

حالا داره شوهر میکنه میره یه شهر دیگ بنظرتون تو این روزهای عروسیش درخد سلام و اینا حرف بزنم یا ن؟

فراموش کنم قضیه طلاهارو؟ 

مادرشوهرم چندباری گفته بهم ک اون از بچگی اینجوری بود با همه لج بود تو کاری ب کاریش نداشته باش.

شوهرم چندباری بهم گفته تو کوتاه بیا

چون رفتارهای خواهرشوهری زیادی تو اوایل زندگی ما داشت و مارو مینداخت ب جون هم

ولی الان حتی جای ک من باشم نمیاد. من وارد جای بشم دیگ جرات حرف زدن نداره.  چون اون خودشم میدونه چیکار کرد 

من باهاش اصلا کاری نداشتم

واس تولدش کادو میخریدم اون یهو در اوج اعتماد و دوستی اومد اونکارو کرد

خلاصه میخوام بگم دیگ بود و نیود این ادم تو زندگی من فرقی نداره.

از چشم حیلی ها افتاده به خاطر کارهای سمی ک کرده

من شرایط زندگیم خداراشکر عالیه مشکلی نداریم

نمیخوام بد باشم و بد بگم ولی بلاخره کارما وجود داره

اون الان با شوهری ک دو بار زن طلاق داده داره ازدواج میکنه طرف پول خرید وسایل و خونه و عروسی رو نداره همین مادرشوهرم طلاهاشو با ۲۰۰ میلیون پول قرض داده به دامادش ک فقط سریعا کارای عروسی رو انجام بده بس ک دختره ذله ش کرده.

دیگ تا عمق ماجرا برید

وقتی همه چی خوبه و زندگی نسبتا آرومی داری چرا میخای با کندوکاو گذشته برا خودت فکر منفی الکی درست کنی ...

ی وقتا اذیت میشم ک چجوری اومد دزدید اخه من ک کاری نداشتم بهش

نمیتونم فراموش کنم

بعد میشینم میگم ولش کن بابا اونو خدا زده

ولی وقتی میبینمش یاد روزهای میوفتم ک دزدیده بود بعد میگفتن ببین بردی کجا انداختی اومدی 

خیلی بلا سرم اورد