کلا بستگی ب بیمارستانیه ک انتخاب کردی. ی بیمارستانی باشه ک خیلی کمبود داشته باشه میگن از فرداش بیا کشیک ولی بیمارستانایی ک متقاضی زیاد داره شاید یکی دوماه طول بکشه آخرش هم قبول نکنن.
حالا هم ک میگی مجوز ندادن فعلا. باید صبر کنی
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
خیلی طول میکشهبه عنوان مراقب سلامت کار کن تا نوبتت بشع برای طرح
اگه مراقب سلامت منظورت رفتن ب مرکز بهداشته ک خدمتت عرض کنم اصلااااا دیگه مرکز بهداشت پرستار نمیگیره.حتی طرحی
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
آهااا من تا حالا نشنیده بودم این عنوان رو ک پرستار دستیار پزشک باشع🧐🧐
بیمارستان رو خودمون انتخاب نمیکنیم که ،فقط شهر رو خودم انتخاب کردم
جدی؟زمان ما ک خودمون بیمارستان رو انتخاب میکردیم.دیگه حالا نیرو بخان یا نخان دست خودشون بود