2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واییییییییییی🥹🥹🥹🥹🥹🥹

چطوری چندشت میشه خیلی نمککککن که

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بنده خدا با عجله میخوره صدا میده دیگه😍😍

وای خدایا صداش تو دهنم پلی شد

در همون حین دستاشم مشت کرده باشه

ضعف رفتممم خدایااااا من نی نی میخوامممم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

یه داستان بود پیرزنه خروپوف میکرد شوهرش عصبی میشد برا اینکه به زنش ثابت کنه خروپوف کنه صداش رو ضبط کرد

فرداش پیرزنه دیگه بیدار نشد

و خروپوف پیرزنه شد لالایی پیرمرده

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

یه داستان بود پیرزنه خروپوف میکرد شوهرش عصبی میشد برا اینکه به زنش ثابت کنه خروپوف کنه صداش رو ضبط ک ...

اوخی چه غم انگیز بود🥲 ولی خدانکنه من اصلا همچین چیزی نمی‌خوام دور از جون بچم. عاشقشم ولی کلا یسری صداها رو اعصابمن

بنده خدا با عجله میخوره صدا میده دیگه😍😍وای خدایا صداش تو دهنم پلی شددر همون حین دستاشم مشت کرده با ...

منم دلم خواست ولی یه لحظه یاد

پوشک عوض کردن

آروق گرفتن

شب بیداری 

جیغ زدناش

کولیک

مریضیاش

ختنه

دکتر

اسهال

یبوست 

نمیخواااام😂

منم دلم خواست ولی یه لحظه یادپوشک عوض کردنآروق گرفتنشب بیداری جیغ زدناشکولیکمریضیاشختنهدکتراسهالیبوس ...

وایی نگو تروخدا🤣منم اعصابم خورد شد

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️