2777
2789
اوخی چه غم انگیز بود🥲 ولی خدانکنه من اصلا همچین چیزی نمی‌خوام دور از جون بچم. عاشقشم ولی کلا یسری ص ...

خدا نکنه

منظورم این بود میتونی دیدگاهت رو عوض کنی

مثلا یکیاز صدای یکی بدشمیاد بعدا که دور میشه عاشق همون صدا میشه

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من الان توی این مرحله‌ام. دارم سرویس میشم

عیب نداره بزرگ میشت دلت تنگ این روزا میشه

ولی هرکی گفت بزرگ میشه راحت میشی بدون دروغ میگه 

هرمرحله مساوی با سرویس شدن بیشتره🤣

مدرسه 

بلوغ 

دعوا 

به خصوص اگه پسرباشه 

ولی در کل همه چیزشم شیرینه 

الان پسرم ۱۵سالشه خودم ۳۱جنگ داریم ها، یه روز موتور، میخواد، یه روز ماشین، یه روز به سرش میرنه میگه نیسان آبی، بعضی وقتا میگه دوس دختر میخوام

منم صدابیزاری دارم و شوهرم داره انگور میخوره با صدای فراوان دارم دیوونه میشم آهنگ گذاشتن نشنوم

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

منم صدابیزاری دارم و شوهرم داره انگور میخوره با صدای فراوان دارم دیوونه میشم آهنگ گذاشتن نشنوم

آخه دنیا رو ببین من صدا بیزاری شوهرم هم مثل خشایار تو زیرآسمان شهر فجیع میخوره همه چیز رو

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

منم همینطور. حالا اون‌میخوره تموم میشه اما نوزاد دائم در حال مک زدن با صدای بلنده . وای رو مخمه. سر این چیزا شیر خودم ندادم