d0q0a مدیر عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 222 عنوان حس ششمی بیا | مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 78 پست من کی ازدواج میکنم و مشخصاتش حساب کاربری حذف شده 1404/07/14 | 21:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 بله حست چی میگه؟کی ازدواج می کنم ؟و رنگ لباسم بگو مهربونی زود جوش زود عصبی میشی دیر بروز میدی رو اصول خودتی گاهی کلافه میشی با نمکی موهاتو یکم رو صورتته اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 دو تا سه سال آیندهاز شهر دیگه میاد اهل خریدی سورتمه دوست دتری هیجانات رو دوست داری ادما فکر میکنن مغروری ولی تو قلبت یه ادم مهربون هست برابری با قلب گنجشک اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
d0q0a مدیر استارتر عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 222 مهربونی زود جوش زود عصبی میشی دیر بروز میدی رو اصول خودتی گاهی کلافه میشی با نمکی موهاتو یکم رو صورت ... اره درسته 👌اون دو سوالم را هم بگو حساب کاربری حذف شده
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 اره درسته 👌اون دو سوالم را هم بگو دو تا سه وعده دیگه رنگ لباس نمیدونم ولی قرمز تیره نیست اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
فرنگیسهه عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 1777 اهل خریدی سورتمه دوست دتری هیجانات رو دوست داری ادما فکر میکنن مغروری ولی تو قلبت یه ادم مهربون هست ... وای دقیق بود
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 وای دقیق بود 😘 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 وای دقیق بود من حس میکنم موهات یه حالتی داره فر ممکنه صاف نیست گاهی بداخلاقی چیزی تو دلن نیستا ولی خب طرز رفتارت انگار همیشه رئیسی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
فرنگیسهه عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 1777 من حس میکنم موهات یه حالتی داره فر ممکنه صاف نیست گاهی بداخلاقی چیزی تو دلن نیستا ولی خب طرز رفتارت ... وای دمت گرممم عالی هستییییی
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 وای دمت گرممم عالی هستییییی با تو خوب تونستم ارتباط بگیرم دیدی اونیکی تاپیک ج داده بودم سوال کرده بودیتو چی ازم حس میکنی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
فرنگیسهه عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 1777 با تو خوب تونستم ارتباط بگیرم دیدی اونیکی تاپیک ج داده بودم سوال کرده بودیتو چی ازم حس میکنی؟ دختر خونگرم و صبوری هستی یکم مذهبی هستی موهات یکم خرماییه موجیه بین لاغر و توپرینمیتونی حرفاتو به کسب بگی و تو خودت میریزی
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 دختر خونگرم و صبوری هستی یکم مذهبی هستی موهات یکم خرماییه موجیه بین لاغر و توپرینمیتونی حرفاتو به کس ... همش دقیقا درستهبنظرت میرم تو حیطه آموزشی یا روانشناسی؟مشکل حادی دارم از نظر جسمی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 دختر خونگرم و صبوری هستی یکم مذهبی هستی موهات یکم خرماییه موجیه بین لاغر و توپرینمیتونی حرفاتو به کس ... ژله دوست داری شکلات دوست داری اصولا ابنبات یا ادامس میزاری دهنت به نظافتت میرسی ولی تو اتاق خودت گاهی شلخته هستی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
فرنگیسهه عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 1777 همش دقیقا درستهبنظرت میرم تو حیطه آموزشی یا روانشناسی؟مشکل حادی دارم از نظر جسمی؟ روانشناسی نه نداری
فرنگیسهه عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 1777 همش دقیقا درستهبنظرت میرم تو حیطه آموزشی یا روانشناسی؟مشکل حادی دارم از نظر جسمی؟ روانشناسی نه نداری
فرنگیسهه عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 1777 ژله دوست داری شکلات دوست داری اصولا ابنبات یا ادامس میزاری دهنت به نظافتت میرسی ولی تو اتاق خودت گاه ... درست بودننن