d0q0a مدیر عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 222 عنوان حس ششمی بیا | مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 78 پست من کی ازدواج میکنم و مشخصاتش حساب کاربری حذف شده 1404/07/14 | 21:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرنگیسهه عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 1777 مدریت بلده من حس میکنم مغز ریاضیش خوبه مرموزه دومهلو حرف میزنه گاهی حرف زبون و دلش یکی نیست به روز ه ... درست بود نظرت چیه یکم بری بیرون هوا بخوری؟ زیاد سوال جواب دادی ممکنه حالت بد بشه
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 چشمت زدن ابجی😂اوکیه یکم بمون آب یخ بخور و برو بیرون هوا بهت بخوره بخدا قاطی زدم🥴🤣نه اوکیم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
فرنگیسهه عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 1777 باطنی چی دوسم خواهر داشت؟اخلاق بدش چیه؟خداکنه🤣🤣 اخلاق بدش اینه مثل بچها همش میچسبه بهت همینو بعضی وقتا شاید از سرکار دیر بیاد