d0q0a مدیر عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 222 عنوان حس ششمی بیا | مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 78 پست من کی ازدواج میکنم و مشخصاتش حساب کاربری حذف شده 1404/07/14 | 21:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 عینک نه ولی بقیه تقریبا درست بوددوستمه ها ولی یکم درموردش کنجکاوم پسر خوبیه واقعا ولی خب خودش یکیو د ... دودی هم نمیزنه؟مطالعه هم نمیزنه؟ماشین داره؟خواهر یا برادر داره؟خوشتیپهروخندانه ولی کمی تا حدودی مغروره سوپ دوست نداره؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 گلم یه چیز ازم میگی ببینیم حستون درمورد من درسته یا خیر؟ گلماطلاعات منو یادشه؟؟؟ مغزم داغ کرده تو مهربونی کمی غمگینیتازگیا یا چیزی شده که دلت گرفته تو علاقه خاصی به آشپزی نداری ولی دسپختت خوبه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
فرنگیسهه عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 1777 دودی هم نمیزنه؟مطالعه هم نمیزنه؟ماشین داره؟خواهر یا برادر داره؟خوشتیپهروخندانه ولی کمی تا حدودی مغرو ... نه اینا درست نبودندیگه چیا حس میکنی درموردش
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 قد بلند و چهارشونهقیافش مظلومه برعکس ظاهرش😂خرماییه موهاش و چشماش عسلی قهوه ایو مودبه میشه طرز رفتارشو به من بگی؟مهربونه یا نیست؟محبت بلده یا نه؟کی عاشق تره؟باطنش مظلوم نیس؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 موهام متوسطه ، آسپزی دوس دارم ولی عاشقش نییتم ،شلخته ام 😂 اصن حسم کار نمیکنه برات اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
فرنگیسهه عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 1777 گلم ۳۵ سالمه،جدا شدم،خواستگار جدیدم تا حالا ازدواج نکرده ،دلم نیست،تهش چی میشه؟؟خواستگار باب دلم دار ... داری ولی اخلاقش یکم بدههمینی که هست فکر کنم خوبه
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 نه اینا درست نبودندیگه چیا حس میکنی درموردش یکم صبر کن سرم درد گرفت هرچی بگم برعکس میشه چند لحظه وایسا اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
زیبا۱۱ عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 34023 مغزم داغ کرده تو مهربونی کمی غمگینیتازگیا یا چیزی شده که دلت گرفته تو علاقه خاصی به آشپزی نداری ولی ... مذسی کلماطلاعات منو یادشه اون؟
زیبا۱۱ عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 34023 داری ولی اخلاقش یکم بدههمینی که هست فکر کنم خوبه گلم اون فردی که تو ذهنمه پیامهامو داره یا حذف کرده؟ چجور ادمیه خطرناکه یا نههههه؟
فرنگیسهه عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 1777 میشه طرز رفتارشو به من بگی؟مهربونه یا نیست؟محبت بلده یا نه؟کی عاشق تره؟باطنش مظلوم نیس؟ رفتاری اره زیاد ابراز علاقه میکنه و زیاددد میچسبهههه شبیه این بچههای سرتققق😂😭ولی بامزست دیگهکودک درونش فعاله و همش دوست داره محبت بورزه
فرنگیسهه عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 1777 یکم صبر کن سرم درد گرفت هرچی بگم برعکس میشه چند لحظه وایسا چشمت زدن ابجی😂اوکیه یکم بمون آب یخ بخور و برو بیرون هوا بهت بخوره
فرنگیسهه عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 1777 کسی که اینستا همو فالو داریم،استوریمو لایک میکنه،منمریپلای کردم،چیزی بینمون پیش میاد؟ اره
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 نه اینا درست نبودندیگه چیا حس میکنی درموردش مدریت بلده من حس میکنم مغز ریاضیش خوبه مرموزه دومهلو حرف میزنه گاهی حرف زبون و دلش یکی نیست به روز هستش موتور بزرگ داره شاده نمیدونم واقعا اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
فرنگیسهه عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 1777 گلم اون فردی که تو ذهنمه پیامهامو داره یا حذف کرده؟ چجور ادمیه خطرناکه یا نههههه؟ خطرناکهههخ
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 رفتاری اره زیاد ابراز علاقه میکنه و زیاددد میچسبهههه شبیه این بچههای سرتققق😂😭ولی بامزست دیگهکودک ... باطنی چی دوسم خواهر داشت؟اخلاق بدش چیه؟خداکنه🤣🤣 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته