مرگگگگگگگگگگ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 442 عنوان ارتودنسی 52 بازدید | 9 پست من همه ی دندونام ردیفه ولی به خاطر اینکه یه دندون پشت دندونام در اورمده دکتر میگه باید کلا ارتودنسی کنی که اون دندون بیاد جلو دندون شیری هم هست خیلی دوست ندارم احساس میکنم صورتم زشت میشه و اذیت میشم🫠نظر شما چیه؟ 1404/07/14 | 21:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان2خترگلیام عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 3723 دخترم انجام داده ،خیلی دندوناش ردیف شده ،چند ماهه اگه میشه تک سیم بزار ،از دکترت نظر بگیر عزیزم
zara8270 عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 8644 اسی هزینه اش چقدره؟ و کجایید ؟ منم دقیقا دندونم مثل شمای متاهل و متعهد 🤍💍
مرگگگگگگگگگگ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 442 دخترم انجام داده ،خیلی دندوناش ردیف شده ،چند ماهه اگه میشه تک سیم بزار ،از دکترت نظر بگیر عزیزم دکتر گفت چون دوست نداری شفاف انجام بده و فکم رو اسکن کرد ولی برای همه فک ها و دندون ها نمیشه شفاف بزارن استرس دارم اگر شفاف نشه اصلا ارتودنسی دوست ندارم
مرگگگگگگگگگگ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 442 اسی هزینه اش چقدره؟ و کجایید ؟ منم دقیقا دندونم مثل شمای هزینه رو دکتر گفت که هنوز معلوم نیست راستش چون نمیدونیم شفاف انجام میدم یا سیمی من اهوازم
مامان2خترگلیام عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 3723 دکتر گفت چون دوست نداری شفاف انجام بده و فکم رو اسکن کرد ولی برای همه فک ها و دندون ها نمیشه شفاف بز ... دندون خیلی مهمه ،من باشم که حتما انجام میدم نتیجه کار ،بهت حس بهتری میده بهش بیشتر فکر کن از یه دکتر دیگه هم نظر بگیرید
مرگگگگگگگگگگ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 442 دندون خیلی مهمه ،من باشم که حتما انجام میدم نتیجه کار ،بهت حس بهتری میده بهش بیشتر فکر کن از یه دک ... مرسیییی حتما💕
zara8270 عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 8644 هزینه رو دکتر گفت که هنوز معلوم نیست راستش چون نمیدونیم شفاف انجام میدم یا سیمی من اهوازم حتما انجام بده من میترسم هزینه اش خیلی بالا باشه بخاطر همون فعلا شرایط مالی اوکی نیس حالا قیمت حدودی هم نمیدونی ؟ متاهل و متعهد 🤍💍
مرگگگگگگگگگگ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 442 حتما انجام بده من میترسم هزینه اش خیلی بالا باشه بخاطر همون فعلا شرایط مالی اوکی نیس حالا قیمت حدودی ... نه بخدا چون اصلا هیچی راجب هزینه هاش دکتر نگفت و منم نمیدونم
مرگگگگگگگگگگ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 442 حتما انجام بده من میترسم هزینه اش خیلی بالا باشه بخاطر همون فعلا شرایط مالی اوکی نیس حالا قیمت حدودی ... اگر مول من باشید وضعیت دندوناتون خیلی بد نیست تو گوگل سرچ کنید قیمت میاره براتون ولی خب بازم قیمت هرکسی فرق میکنه