2821
2789
عنوان

ارتودنسی

52 بازدید | 9 پست

من همه ی دندونام ردیفه ولی به خاطر اینکه یه دندون پشت دندونام در اورمده دکتر میگه باید کلا ارتودنسی کنی که اون دندون بیاد جلو 

دندون شیری هم هست 

خیلی دوست ندارم احساس میکنم صورتم زشت میشه و اذیت میشم🫠

نظر شما چیه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دخترم انجام داده ،خیلی دندوناش ردیف شده ،چند ماهه اگه میشه تک سیم بزار ،از دکترت نظر بگیر عزیزم

دکتر گفت چون دوست نداری شفاف انجام بده و فکم رو اسکن کرد ولی برای همه فک ها و دندون ها نمیشه شفاف بزارن استرس دارم اگر شفاف نشه اصلا ارتودنسی دوست ندارم

دکتر گفت چون دوست نداری شفاف انجام بده و فکم رو اسکن کرد ولی برای همه فک ها و دندون ها نمیشه شفاف بز ...

دندون خیلی‌ مهمه ،من باشم که حتما انجام میدم 

نتیجه کار ،بهت حس بهتری میده 

بهش بیشتر فکر کن 

از یه  دکتر دیگه هم نظر بگیرید  

هزینه رو دکتر گفت که هنوز معلوم نیست راستش چون نمیدونیم شفاف انجام میدم یا سیمی من اهوازم

حتما انجام بده من میترسم هزینه اش خیلی بالا باشه بخاطر همون فعلا شرایط مالی اوکی نیس 

حالا قیمت حدودی هم نمیدونی ؟‌

حتما انجام بده من میترسم هزینه اش خیلی بالا باشه بخاطر همون فعلا شرایط مالی اوکی نیس حالا قیمت حدودی ...

اگر مول من باشید وضعیت دندوناتون خیلی بد نیست تو گوگل سرچ کنید قیمت میاره براتون 

ولی خب بازم قیمت هرکسی فرق میکنه

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792