2777
2789
عنوان

نتایج کنکور

897 بازدید | 98 پست

واای بچه ها خیلی استرس دارم، چرا اینقدر دیر اعلام میکنن همش استرس اینو اونی که بخوام نشه

بچه های کنکور پارسال شماها توی این دوره چکار میکردین

تو همه جور زیبایی... 

من نقاشی می‌کشیدم 

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی چون ترازم خوب بود نگران نبودم ولی میگفتم شد شد نشد دوباره پشت میمونم برای هدفم

من همش میترسم نشه نشه، اخه هرکی ی چیزی میگه، ی مشاوره میگفت میاره اونیکه میگه نه

تو همه جور زیبایی... 

استرس نداشته باش ، دیگه کاری که از دستت برنمیاد پس فعلا این یکی دو هفته هم از تایمت استفاده کن و تفریح کن یا درمورد رشته هایی که زدی بیشتر تحقیق کن یا با دانشجوهاش حرف بزن  و ... 

برنامه بچین برای خودت مثلا بگو اگه شهر خودم قبول شدم کلاس زبان کجا برم چه کلاسایی برم و اینا اگه خوابگاه قبول شدم اونجا چه کارایی انجام بدم چه وسایلی نیاز دارم و اینا

با یکم فکر کردن در موردش دوباره هیجانت برمیگرده

نه واقعا اینجور نیست قبلش فکر میکردم خوشبخت‌ترین میشم ولی الان هیچ ذوقی ندارم😔

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

استرس نداشته باش ، دیگه کاری که از دستت برنمیاد پس فعلا این یکی دو هفته هم از تایمت استفاده کن و تفر ...

ببین دقیقا همه ی این هایی که گفتی رو انجام دادم😂

تو همه جور زیبایی...