2821
2789
عنوان

قل ناپدید شده

1692 بازدید | 24 پست

سلام من دیروز رفتم سونو بهم گفتن دوقلو بوده ولی یکیش افتاده خیلی ناراحت شدم اینجوری گفت احتمال داره اشتباه کرده باشه?اگه گفته بود کلا یکی بوده اصلا ناراحت نمیشدم خیلی هم خوشال بودم ولی اینجوری رفتم تو فکر نکنه اون یکی هم بیوفته ☹😢😭

یعنی خودت متوجه نشدی افتاده؟

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود 

عزیزم بابا بچه عموی منم همین بود یکیش موند الان ۴ سالشه

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیفته جذب شده 

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

عزیزم بعضی وقتها این مورد را شما تو دو قلویی و چند قلویی میبینی ولی دلیل نداره حتما حتما اون یکی هم بیافته 

دوست من 3 قلو باردار بوده که تو حمام دو تاش با هم میافته 

الان اون یکی که موند یه دختر ناز 7 ساله هست

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

مگه میشه 

اون قل هم همه خصوصیات یک جنین رو داشت اگه میخاستم بیوفته حتما با درد و خونریزی همراه بود

مگه میشه تو نفهمیده باشی

مزخرف گفت

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️
مگه میشه  اون قل هم همه خصوصیات یک جنین رو داشت اگه میخاستم بیوفته حتما با درد و خونریزی همراه ...

نه بابا سیستمش مثل سقط نیست جذب میشه 

دوست من نه درد داشته نه خونریزی 

میگه تو حمام داشتم سرم و میشستم دیدم یه چیزی ازم افتاد و بعد یکی دیگه لای چشماشو باز کرده دیده دو تا از قل هاش بودن 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
نه بابا سیستمش مثل سقط نیست جذب میشه 

به هر حال اگر نطفه ای تشکیل بشه رحم برای پس زدنش علایمی از خودش نشون میده

جذب میشه چیه؟

یوقتایی بارداری در نطفه از بین میره همون موقع با پریودی خارج میشه

جذبی نداریم

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️