2777
2789
عنوان

عجایب زبان ترکی

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 64 پست
گفتم حرف ر که اول اسم بیاد مثل رحیم ک ایرحیم میگفتن قدیمیا

متنی که نوشته فرار نکرده که 😅 برو دوباره بخون اونو بعدا مثال زدی اولش گفتی کلا ر رو نمیتونن بگن 

💙❄️من فرزند کوهستانم با برف و کولاک بزرگ شدم و گرگ ها را بغل کردم سرزمین من سرزمین آتش است

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متنی که نوشته فرار نکرده که 😅 برو دوباره بخون اونو بعدا مثال زدی اولش گفتی کلا ر رو نمیتونن بگن

تو هم عنوان تاپیکت بخون فرار نکرده😂

تو گفتی هیچ کلمه ترکی با ر شروع نمیشه منم در راستای حرف تو گفتم

تو هم عنوان تاپیکت بخون فرار نکرده😂تو گفتی هیچ کلمه ترکی با ر شروع نمیشه منم در راستای حرف تو گفتم

الرین آغریماسین

💙❄️من فرزند کوهستانم با برف و کولاک بزرگ شدم و گرگ ها را بغل کردم سرزمین من سرزمین آتش است

مغزیمه هشزاد گلمیر هله😂

چون یوخدو 

تورکی دیلینده هچ کلمه امکانی یوخدو ر حرفینن باشلانا

هیچ کدوم ترکی نیس اینا

جالبه کسایی که ترک زبانن اینجا گفتن چه جالب هرچی فکر میکنیم کلمه ترکی با ر شروع بشه پیدا نمیکنیم

اونایی که ترک نیستن اصرار دارن هست

چون یوخدو تورکی دیلینده هچ کلمه امکانی یوخدو ر حرفینن باشلانا

هن یوخدی من کی تاپمامادیم

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

جالبه کسایی که ترک زبانن اینجا گفتن چه جالب هرچی فکر میکنیم کلمه ترکی با ر شروع بشه پیدا نمیکنیماونا ...

بولار هرحالت ده گره بیز نه ددیخ ترسه سین دیلر ایشلری بودو

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم