سویل_ مدیر عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 2395 عنوان عجایب زبان ترکی | مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 64 پست توی زبان ترکی هیچ کلمه ای وجود نداره که با حرف ( ر ) شروع بشه میدونستید؟ 💙❄️من فرزند کوهستانم با برف و کولاک بزرگ شدم و گرگ ها را بغل کردم سرزمین من سرزمین آتش است 1404/07/14 | 18:53 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
emma۱۲rr عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 8558 اره ولی گفتی ترکا ر رو نمیتونستن تلفظ کنن گفتم حرف ر که اول اسم بیاد مثل رحیم ک ایرحیم میگفتن قدیمیا
سویل_ مدیر استارتر عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 2395 گفتم حرف ر که اول اسم بیاد مثل رحیم ک ایرحیم میگفتن قدیمیا متنی که نوشته فرار نکرده که 😅 برو دوباره بخون اونو بعدا مثال زدی اولش گفتی کلا ر رو نمیتونن بگن 💙❄️من فرزند کوهستانم با برف و کولاک بزرگ شدم و گرگ ها را بغل کردم سرزمین من سرزمین آتش است
emma۱۲rr عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 8558 متنی که نوشته فرار نکرده که 😅 برو دوباره بخون اونو بعدا مثال زدی اولش گفتی کلا ر رو نمیتونن بگن تو هم عنوان تاپیکت بخون فرار نکرده😂تو گفتی هیچ کلمه ترکی با ر شروع نمیشه منم در راستای حرف تو گفتم
سویل_ مدیر استارتر عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 2395 تو هم عنوان تاپیکت بخون فرار نکرده😂تو گفتی هیچ کلمه ترکی با ر شروع نمیشه منم در راستای حرف تو گفتم الرین آغریماسین 💙❄️من فرزند کوهستانم با برف و کولاک بزرگ شدم و گرگ ها را بغل کردم سرزمین من سرزمین آتش است
ملکه_موفق_آینده عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8427 ایندی تاپیپ دیرم قوی فیکیرشیم 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
malake_hastam عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 1040 یکی لایکم کنه ◞زمین گسترده میشود به اندازهی رویای تو ...🌨🌿◟
ملکه_موفق_آینده عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8427 مغزیمه هشزاد گلمیر هله😂 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
سویل_ مدیر استارتر عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 2395 مغزیمه هشزاد گلمیر هله😂 چون یوخدو تورکی دیلینده هچ کلمه امکانی یوخدو ر حرفینن باشلانا 💙❄️من فرزند کوهستانم با برف و کولاک بزرگ شدم و گرگ ها را بغل کردم سرزمین من سرزمین آتش است
سویل_ مدیر استارتر عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 2395 هیچ کدوم ترکی نیس اینا جالبه کسایی که ترک زبانن اینجا گفتن چه جالب هرچی فکر میکنیم کلمه ترکی با ر شروع بشه پیدا نمیکنیماونایی که ترک نیستن اصرار دارن هست 💙❄️من فرزند کوهستانم با برف و کولاک بزرگ شدم و گرگ ها را بغل کردم سرزمین من سرزمین آتش است
ملکه_موفق_آینده عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8427 چون یوخدو تورکی دیلینده هچ کلمه امکانی یوخدو ر حرفینن باشلانا هن یوخدی من کی تاپمامادیم 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
ملکه_موفق_آینده عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8427 جالبه کسایی که ترک زبانن اینجا گفتن چه جالب هرچی فکر میکنیم کلمه ترکی با ر شروع بشه پیدا نمیکنیماونا ... بولار هرحالت ده گره بیز نه ددیخ ترسه سین دیلر ایشلری بودو 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم