2777
2789
عنوان

عجایب زبان ترکی

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 64 پست
گفتم حرف ر که اول اسم بیاد مثل رحیم ک ایرحیم میگفتن قدیمیا

متنی که نوشته فرار نکرده که 😅 برو دوباره بخون اونو بعدا مثال زدی اولش گفتی کلا ر رو نمیتونن بگن 

💙❄️من فرزند کوهستانم با برف و کولاک بزرگ شدم و گرگ ها را بغل کردم سرزمین من سرزمین آتش است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متنی که نوشته فرار نکرده که 😅 برو دوباره بخون اونو بعدا مثال زدی اولش گفتی کلا ر رو نمیتونن بگن

تو هم عنوان تاپیکت بخون فرار نکرده😂

تو گفتی هیچ کلمه ترکی با ر شروع نمیشه منم در راستای حرف تو گفتم

تو هم عنوان تاپیکت بخون فرار نکرده😂تو گفتی هیچ کلمه ترکی با ر شروع نمیشه منم در راستای حرف تو گفتم

الرین آغریماسین

💙❄️من فرزند کوهستانم با برف و کولاک بزرگ شدم و گرگ ها را بغل کردم سرزمین من سرزمین آتش است

مغزیمه هشزاد گلمیر هله😂

چون یوخدو 

تورکی دیلینده هچ کلمه امکانی یوخدو ر حرفینن باشلانا

هیچ کدوم ترکی نیس اینا

جالبه کسایی که ترک زبانن اینجا گفتن چه جالب هرچی فکر میکنیم کلمه ترکی با ر شروع بشه پیدا نمیکنیم

اونایی که ترک نیستن اصرار دارن هست

چون یوخدو تورکی دیلینده هچ کلمه امکانی یوخدو ر حرفینن باشلانا

هن یوخدی من کی تاپمامادیم

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

جالبه کسایی که ترک زبانن اینجا گفتن چه جالب هرچی فکر میکنیم کلمه ترکی با ر شروع بشه پیدا نمیکنیماونا ...

بولار هرحالت ده گره بیز نه ددیخ ترسه سین دیلر ایشلری بودو

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم