2777
2789

شاغل نیستم تنهایی هم نمیرم بیرون غذا بخورم یعنی پول اون قدر نمیده که اضافه بیادمثلا میریم بیرون میگم خیلی هوس کوبیده فلان جارو کردم میگه نه میبرمت یه جای دیگه (ارزون تر و بی کیفیت ) یا  ساندویچ میگیرم برات یا میگم پیتزای فلان جارو هوس کردم میگه نه اونجا گرونه حالا 150 تومنه ها ...میبره یه جا دیگه میگم بابا امشب من هوس پیتزا کردمم خیلی بعضی وقتا اذیت میشم بابام اصلا اینجوری نبود هرچی میخواستیم پول داشت نصف شبم بود میخرید اما شوهرم یجوریه چیکارش کنم؟؟؟؟

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با زبون چرم و نرم بش بگو 

بگو من هوس پیتزای اونجارو کردم اگه از جای دیگه برات خرید کم بخور و اگه پرسید چرا نمیخوری بگو مزشو دوس ندارم

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

اتفاقا درامدش خوبه نمیدونم لج میکنه یا از خساستشه اخه مثلا میره خوراکی میخره از پول غذا بیشتر ولی اون چیزی که دلم میخواد نمیخره منم بعضی وقتا نمیگم اما خب دلم میخواد

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻
اتفاقا درامدش خوبه نمیدونم لج میکنه یا از خساستشه اخه مثلا میره خوراکی میخره از پول غذا بیشتر ولی او ...

خب خیلی قاطع بهش بگو که نه من از همین مغازه میخوام مال جایی دیگه رو دوست ندارم 

پس شوهر چیکارست؟شوهری که خرج زنشو نمیده نباید زن می‌گرفت

ربطی نداره الان هیچکس حتی پدر آدمم بیشتر از یجایی خرج آدم نمیکنه باید مستقل شه

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉