2777
2789
اره

نیس

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بود جریان ؟؟؟

باید یه پروژه سخت و انجام بدیم که خیلی فشارش زیاده چون من کلی پروژه دیگه دارم 

بعد همه دوستام با ادمای کاربلد گروه شدن اما استاد منو با دو تا خنگ انداخت که همه کارا رو من باید انجام بدم واقعا اونا هیچی حالیشون نیست

باید یه پروژه سخت و انجام بدیم که خیلی فشارش زیاده چون من کلی پروژه دیگه دارم بعد همه دوستام با ادما ...

ب استادت اعتراض کن اون دوتارو هم مجبور کن ب هر طریقی شده زورشون کن کار انجام بدن نگو کارنابلدن ولشون کن مث مته برو رو مخشون تا وظیفشونو انجام بدن... 

اونوقت ب دوستات بکو من ادمشون کردم!!

کلا سمت هر چی میرم خراب میشه میخواستم مهاجرت کنم شرایط افتضاح شد ۳ سال مثه چی درس خوندم چیزی که میخو ...

اعتراض کن اعتراض کردن رو یاد بگیر ا زندگی

من ی بار بخاطر نمره از یکی از استادام ب شورای دانشگا شکایت کردم ادم شد همچین کههه

باورت عوض کن وگرنه تا اخر عمر بیچاره ای ها... قطعا چیزای یت زندگی داری ک بقیه ندارن اینارو شانس بدون

تو شرایط تحصیل کردن داری خیلیا همینم نداری.. چهره خوب منظم بودن با اراده بودن، شخصیت خوب، روابط اجتماعیت خوبه دوست داری ب حدش خیلیا تنهان هیچ رفیقی ندارن و خیلی چیزای دیگ قطعا خودت میدونی... اینا شانسن!!! 

ولی اگر باور کنی ک بدشانسی تا اخر عمر کلاهت پس معرکه است