hhgjghffhj مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 1820 عنوان حس ششمی 504 بازدید | 85 پست لطفا بهم بگو حسین الانا بهم فکر میکنه دوسم داره یا نه چی راجبم فکر میکنه 1404/07/14 | 18:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 بهتر ازون وارد زندگیت میشه آذر بارداره؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
nilooo17 عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 159 گلم،۳۵ سالمه،۴ ساله جدا ا شدم،خواستگار جدیدم تا حالاازدواج نکرده،دلم نیست ولی تهش چی میشه؟؟خواستگارب ... مهم نیست ازدواج کرده باشه یا نه مهم شعور و درک تفاهم دو طرفس...سخت نگیر و ب هوای موردای بهتر مورد خوبتو از دست نده..شاید نیاد اونی ک کامل باب دلت باشه این واقعیت تلخ زندگیه
nilooo17 عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 159 کی پیام میده ؟؟حسش چیه ؟؟ تجربه ثابت کرده پسرا بخوان پیام بدن معطل نمی مونن..حس یکنواختی داره ینی ازت بدش نمیاد درموردت گاهی کنجکاو میشه ولی عشق و احساس عمیقی هم حس نمیکنم
کوثر__هسدم عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 4526 مهم نیست ازدواج کرده باشه یا نه مهم شعور و درک تفاهم دو طرفس...سخت نگیر و ب هوای موردای بهتر مورد خو ... خصوصیاتم امسال فرهنگیان میارم
تابستونییییییی عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 789 مهم نیست ازدواج کرده باشه یا نه مهم شعور و درک تفاهم دو طرفس...سخت نگیر و ب هوای موردای بهتر مورد خو ... عشقم برات صلوات میفرستم مامان پارتنرم راجب چهرم چی گفته
nilooo17 عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 159 کسی که اینستا همو فالو داریم،استوریمو لایک میکنه منمریپلای کردم،به نظرت چیزی بینمون پیش میاد؟ ب مرور زمان اره
nilooo17 عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 159 میشه بگید من چرا انقدر بدشانسم؟ هر چی تلاش میکنم هیچی نمیشه دیگه خسته شدم تا حالا تو یه چیز هم شانس ... چون عمیقا باور کردی ک بد شانسی ...باورات رو عوض کن رابطتت رو با خدا بهتر کناز قانون نوشتن و اعداد کیهانی کمک بگیردر نهایت صبور باش... باغبون کلی صبر میکنه تا درختش ثمر بده...
nilooo17 عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 159 عشقم برات صلوات میفرستم مامان پارتنرم راجب چهرم چی گفته اعتماد بنفست خیلی پایینه این باعث میشه ادما وایب جذاب بودن ازت نگیرن خودت رو بالا بگیر بگو زیباتر از من کسی نیس.تو خوشگلی ولی اعتماد بنفست داااغونه
nilooo17 عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 159 من قبلا خیلی دیدم مثبت بود شکرگزاری و اینا هم انجام دادم هیچی تاثیر نداره چون صبور نیسیچون ته دلت میگی اگ تاثیر نداشت چی... برو کلاس های یوگا...
تابستونییییییی عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 789 اعتماد بنفست خیلی پایینه این باعث میشه ادما وایب جذاب بودن ازت نگیرن خودت رو بالا بگیر بگو زیباتر از ... وای خیلی داغونه خیلیا یعنی خوشش نیومده ازم؟