الان اینجوری میگی ترمای بعد واحد زیاد برداری وقت نمیکنی سرتو بخارونی جزوه ترم بالاییای ما هم تایپیه ...
نه من نمیفهمم کلا 😂😂
باید حتما یه بار ازروی متنی بنویسم که یاد بگیرم کل دوران مدرسه و دبیرستان اینطوری بودم یعنی یاد نمیگیرما وگرنه از خدامه اونطوری خیلی راحتترم چون خوابگاهیم هستم کمتر اذیت میشم
نه من نمیفهمم کلا 😂😂باید حتما یه بار ازروی متنی بنویسم که یاد بگیرم کل دوران مدرسه و دبیرستان اینط ...
حالا یه ترم انجام بده کارتو تا با درساتم اشنا بشی بفهمی پایه رشتت چیه بد نیست. ولی از ترمای بعد خودت کم کم یاد میگیری که اینجوری درس خوندن اذیتت میکنه وقتگیره
رشتت چیه؟اگه پیراپزشکی هستی که وویس میگیرین سر کلاس تو خونه مینویسین و اینجوری میتونی با چندنفر دوست شی تقسیم کنین نفری ۲۰ دقیقه بنویسین
کاسه بشقابلیوان فنجان قاشق و چنگالکتری کوچولو و قوری پتو و ملافه دوتا و متکاقابلمه کوچک و تابهاتو و ...
هر چقدرم بخری هی کمبود احساس میشه 😂 من تا همین ترم گذشته هی متوجه میشدم یه چیزی کمه میرفتم میخریدم.. کارشناسی رو تموم کردم این ترم باید برم ارشد هنوزم وسایلام کمبود داره 😂
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚