2777
2789
الان اینجوری میگی ترمای بعد واحد زیاد برداری وقت نمیکنی سرتو بخارونی جزوه ترم بالاییای ما هم تایپیه ...

نه من نمیفهمم کلا 😂😂

باید حتما یه بار ازروی متنی بنویسم که یاد بگیرم کل دوران مدرسه و دبیرستان اینطوری بودم یعنی یاد نمیگیرما وگرنه از خدامه اونطوری خیلی راحتترم چون خوابگاهیم هستم کمتر اذیت میشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من نمیفهمم کلا 😂😂باید حتما یه بار ازروی متنی بنویسم که یاد بگیرم کل دوران مدرسه و دبیرستان اینط ...

حالا یه ترم انجام بده کارتو تا با درساتم اشنا بشی بفهمی پایه رشتت چیه بد نیست. ولی از ترمای بعد خودت کم کم یاد میگیری که اینجوری درس خوندن اذیتت میکنه وقتگیره

رشتت چیه؟اگه پیراپزشکی هستی که وویس میگیرین سر کلاس تو خونه مینویسین و اینجوری میتونی با چندنفر دوست شی تقسیم کنین نفری ۲۰ دقیقه بنویسین 

کاسه بشقابلیوان فنجان قاشق و چنگالکتری کوچولو و قوری پتو و ملافه دوتا و متکاقابلمه کوچک و تابهاتو و ...

هر چقدرم بخری هی کمبود احساس میشه 😂 من تا همین ترم گذشته هی متوجه می‌شدم یه چیزی کمه میرفتم می‌خریدم.. کارشناسی رو تموم کردم این ترم باید برم ارشد هنوزم وسایلام کمبود داره 😂

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

هر چقدرم بخری هی کمبود احساس میشه 😂 من تا همین ترم گذشته هی متوجه می‌شدم یه چیزی کمه میرفتم می‌خرید ...

من روزی که برگشتم

6تا کارتن بزرگ وسیله داشتم 

فقط یه کارتن وسایل تزیینی اتاقم بود

قابلمه خیلی کوچیک نخرید .. من می‌دیدم تو خوابگاه بچه های قابلمه های خیلیییی کوچیک داشتن برا غذا پختن اصلا خوب نبود اذیت میشدن.. یه کم بزرگتر باشه دیگه غذای دو نفر رو بگیره لااقل.. تابه تون سعی کنید سر داشته باشه لازم میشه .. تشت برا لباس شستن .. گیره لباسی.. ادویه ... تو خونه حبوبات رو بپزید و فریز کنید بعد ببرید اونجا راحتید دیگه .. سبد نظم دهنده برا کمد واقعااااااا لازمه ... 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚