2777
2789
من خودم چون استرسیم سریع خرید کردم چون بین اعلام نتایج تاتشکیل کلاسا کمتر ازیه هفته فاصله است که اگه ...

مبارکت باشه 

کار خوبی کردی 

من شهرای دور رو نزدم حتی همین شهرای نزدیک هم اگر قبول بشم شاید نذارن برم 

امیدولرم دولتی اینجا رو بیارم 

مبارکت باشه کار خوبی کردی من شهرای دور رو نزدم حتی همین شهرای نزدیک هم اگر قبول بشم شاید نذارن برم ا ...

انشالله که قبول بشی ♡

من شهرایی با ۳روز فاصله ازشهرمونم زدم و احتمال قبولیمم اونجا بالاست بخاطر اون یکم نگرانم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ترم بالایی محسوب میشم ترم اول این همه دفتر سیمی خریدم تهش فقط دوترم استفاده شد از اون به بعد جزوه ...

جدی ؟پس شما سردر مایین 😁

فقط کلاسور گرفتمو یه دفتر ۱۰۰برگ بزرگ 🤣🤣

من باید حتنا بنویسم تایاد بگیرم اگه ازترم بالایی هام بگیرم نمیتونم پرینت بگیرم باید بنویسمشون 

جدی ؟پس شما سردر مایین 😁فقط کلاسور گرفتمو یه دفتر ۱۰۰برگ بزرگ 🤣🤣من باید حتنا بنویسم تایاد بگیرم ا ...

الان اینجوری میگی ترمای بعد واحد زیاد برداری وقت نمیکنی سرتو بخارونی جزوه ترم بالاییای ما هم تایپیه قشنگ مثل یه کتاب میمونه منم ترم یک یکمی جو گرفته بودم نشستم همرو نوشتم تهش داشتم از دانشگاه زده میشدم که چون با یه دوست خوب دوست شدم بهم راهو نشون داد فهمیدم اشتباه کردم😁الان ترم پیش الف شدم ۲۱ واحد برداشتم این ترم بخوام همرو بنویسم میدونی که دهنم صاف میشه؟