2777
2789
نه اصلأ.من دستمو اول زدم.شوهرم حال گرد.بعد رفتم مچ پامم زدم.خیلی حال کرد.بعد رفتم پشت شونمم زدم.خلاص ...

خخخ من شوهرم خودش ۳ تا تتو زده ولی  دوس نداشت من بزنم ..الانم بزور راضی شدع

❤نمیمیرد،آنکه دلش به عشق زنده شد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با یه فونتی بزن که دقیق معلوم نباشه چیه یا طرح بزن 

آره بافونتای خوشگل ریز قشنگ میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
ناز نازی هم تشریف دارم از دردش میترسممم اخه بگو دختر تو ک ابنطوری چت ب تتووووو والا بوخودااااا با ای ...

زیاد نیست یکم میسوزه 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

یچیز فان

من تتو‌موقب ازین برچسبیا میزنم انقدم دوسش دارم😃😛

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤
ناز نازی هم تشریف دارم از دردش میترسممم اخه بگو دختر تو ک ابنطوری چت ب تتووووو والا بوخودااااا با ای ...

دردش چند ثانیه اوله تا پوستت عادت کنه سرر بشه 

My way or 👉🏼 Highway 
خخخ من شوهرم خودش ۳ تا تتو زده ولی  دوس نداشت من بزنم ..الانم بزور راضی شدع

اون چقدر نامرده.شوهره من برعکس شوهره جنابعالی.خودمو میکشم بره بزنه میگه نه من مث تو دیوونه نیستم.بعد ک اصرار میکنم میگه به پیر به پیغمبر میترسم آخه من مث تو شجاع نیستم      

🌹

منم خیلی دوست دارم ولی جراتشو ندارم می ترسم یه بارم از اون تتو موقتا زدم یکیش رو سینه ام و یکیشم رو مچ دستم یه ماه فقط موندن

خدااااااایاااااااااااا من امید دارم که حتما می شود 😊😊😊
چه جوریه عزیزم منم میخوام    

من دوستم داشت از لوازم آرایشی فروشی خریده بود یه چیزی شبیه ماژیک بود باهاش طرح کشید تا یه ماهم موند 

خدااااااایاااااااااااا من امید دارم که حتما می شود 😊😊😊