2777
2789

من یه خانمی رو میشناسم تو اصفهان که ففط برای خانمها تتو میزنه و کارش خیلی تمیز و ظریفه سبک کاریش مینیماله طرحهای کوچیک میزنه فونت هم کار میکنه هم انگلیسی و هم فارسی قیمتش هم به نسبت جاهای دیگه خیلی مناسب تره 

شمارشو براتون میذارم ازش مشاوره بگیرید برای انجام تتوی بدن مطمئن باشید پشیمون نمیشید:۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

سلام دوستان برای انجام تتو بدن تو اصفهان من یکی رو میشناسم کارشون عالیه خیلی ظریف و تمیز تتو میزنن و سبک کارشون هم تتو مینیمال و فونت های انگلیسی و فارسی هست قیمتش هم خیلی به نسبت جاهای دیگه مناسبه البته فقط برای خانومها تتو میزنن 

شماره تماسشونو میذارم براتون: ۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان  اصفهانی من خانمی رو میشناسم که تتو میزنه کارش خیلی تمیز و ظریفه.سبک کاریش مینیماله و تتوهای کوچیک میزنه.تکست های فارسی و انگلیسی هم میزنه با فونت دلخواهتون.قیمتش هم نسبت به جاهای دیگه مناسب تره.شمارشو میذارم ارش مشاوره بگیرید قشنگ راهنماییتون میکنه. ۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

البته فقط برای خانمها تتو میزنه