2777
2789
نه پشت شونه ام ستاره زدم یه جایی باشه کمتر ببینیش پشیمون نمیشی ....ریز و خوشگل باشه طرحت 

خب چه کاریه جایی بزنی که نبینیش

من دختر عموم دور ناف زد حالا پشیمونه چون شیکمش الان شل شده

کلا مگه بدن دفتر خاطراته!مسلمابعدا دلت خواهد زد

البته با احترام نظر شخصی منه

من باشگامو شروع کنم همه رو زخمی میکنم راجب لیفت بینی هم تحقیق کنم همه رو خنجر میزنم 😂😂😂😂

شما خوشگل بکن ما خوشحال میشیم 

دیگه چرا مارو میخوای خنج بنداری 😂😂

My way or 👉🏼 Highway 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخواستم رو انگشت حلقه اسم شوهرمو تتو کنم دوستام گفتن خزه نزدم دیگه 😳😳😳

منم‌ یه زمانی این میخواستم بکنم‌ به نظر من خز نیست اصلا تتو دیگه خزی نداره 

برو بزن من پشتتم 

My way or 👉🏼 Highway 
خب چه کاریه جایی بزنی که نبینیش من دختر عموم دور ناف زد حالا پشیمونه چون شیکمش الان شل شده کلا مگه ...

نه من شور هیچ کاریو در نمیارم همین کافیه تازه اینقدر خوشگله حیف عکسی ندارم که بزارم گوشیمم میگه حافظه ات پر است عکس نمیزاره وگرنه همه چیم اینجا بود اصلا جهانی یه وضعی سه تا ستاره دوتاش تو خالیه یکیش تو پر و کوچیک دوتای دیگه ش که بزرگتر و تو خالی خطاشو کشیده در آورده مثله ستاره دنباله دار 😍😍😍😍😍😍

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
منم‌ یه زمانی این میخواستم بکنم‌ به نظر من خز نیست اصلا تتو دیگه خزی نداره  برو بزن من پشتتم&n ...

نه اصلا اسم یه جوریه نگووووو 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
منم‌ یه زمانی این میخواستم بکنم‌ به نظر من خز نیست اصلا تتو دیگه خزی نداره  برو بزن من پشتتم&n ...

نامردا نظرمو تغییر دادن😳

باشه دیگه پشتم گرمه به تو

حتما میرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
شما خوشگل بکن ما خوشحال میشیم   دیگه چرا مارو میخوای خنج بنداری 😂😂

اصلا جامعه خیلی بد شده 😑😑😑😑خوشگل نباشی کلات پس معرکه ست😕😕😕😣😣😣😣😣

نه اصلأ.من دستمو اول زدم.شوهرم حال گرد.بعد رفتم مچ پامم زدم.خیلی حال کرد.بعد رفتم پشت شونمم زدم.خلاصه هر دفعه بیشتر از قبل خوشش میومد.امروزم رفتم روی دستمو زدم.خیلی هم راضی ام.الان از اولین تتوم که مچ دستمه دو سال میگذره اما دلمو نزده

🌹

تاتو فقط دنیا جهان بخت 😂از ساسان چه گلای خوشگلی درآورد