خب چه کاریه جایی بزنی که نبینیش من دختر عموم دور ناف زد حالا پشیمونه چون شیکمش الان شل شده کلا مگه ...
نه من شور هیچ کاریو در نمیارم همین کافیه تازه اینقدر خوشگله حیف عکسی ندارم که بزارم گوشیمم میگه حافظه ات پر است عکس نمیزاره وگرنه همه چیم اینجا بود اصلا جهانی یه وضعی سه تا ستاره دوتاش تو خالیه یکیش تو پر و کوچیک دوتای دیگه ش که بزرگتر و تو خالی خطاشو کشیده در آورده مثله ستاره دنباله دار 😍😍😍😍😍😍
در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
منم یه زمانی این میخواستم بکنم به نظر من خز نیست اصلا تتو دیگه خزی نداره برو بزن من پشتتم&n ...
نه اصلا اسم یه جوریه نگووووو
در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
اصلا جامعه خیلی بد شده 😑😑😑😑خوشگل نباشی کلات پس معرکه ست😕😕😕😣😣😣😣😣
نه اصلأ.من دستمو اول زدم.شوهرم حال گرد.بعد رفتم مچ پامم زدم.خیلی حال کرد.بعد رفتم پشت شونمم زدم.خلاصه هر دفعه بیشتر از قبل خوشش میومد.امروزم رفتم روی دستمو زدم.خیلی هم راضی ام.الان از اولین تتوم که مچ دستمه دو سال میگذره اما دلمو نزده
تاتو فقط دنیا جهان بخت 😂از ساسان چه گلای خوشگلی درآورد