2777
2789
این فقط یکی از اون بی عدلتی هایه که زندگی و روزگار باهام کرده بعضی وقتها از مرور بعضی چیزا تو زندگیم ...

کاری با ظاهر زندگی بقیه نداشته باش به نظرم با سیاست همه چیز بدست بیار از شوهرت بکش

حق داری عزیزم ولی خب شرایط ها فرق می کته با هم دیگ

درسته شرایط آدم ها با هم فرق میکنه اما منم واسه شوهرم کم نزاشتم هیچ وقت دلم نیومده واسه یه چیز بهش فشار بیارم یا بخوام زور بگم اگه یه چیزم بوده که دوست داشتم بخرم خودم سعی کردم پس انداز بکنم بگیرم بعد جواب محبت هایه من اینه

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر میخواهی زندگی رو به خودت زهر کنی از اطرافیانت توقع داشته باش و طلبکار باش برای کارهایی که کردی ، راز بیچارگی اینه که حسادت کنی و هی خودت رو با بقیه مقایسه کنی و طلبکار همسرت باشی. خودت رو از این وضع نجات بده ، واقعا خودت بیشترین زجر و اسیب رو میبینی 

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 

حق با شما دوستان هست مقایسه نمیکنم خوب منم ۲۴ ماه بیمه بیکاری گرفتم اما نتونستم واسه خودم یه تیکه طلا بخرم همشو دادم به شوهرم تازه زبونشم درازه میگه تو به من پول ندادی میسوزم 

خب پس خودت بد عادتش کردی همه ی مردها بلا استثنا زمینه پر رو شدن و دارن

اون که آره اشتباه از خودم بوده که زیادی دلم واسش به رحم امده که الان اینجوری میگه

خوب این حرف شوهرت زوره چرا میگه ندادی؟؟

کم میاره چی بگه یادش رفته سر برج چه جوری میومد التماس میکرد حقوقتو ریختن یا نه حالا خداروشکر همه رو ریختم به حسابش پیرینت بانکی میتونم بگیرم بهش بدم تا دیگه دهنشو ببنده الانم دوست دارم برم کار کنم دخترم دست و بالم رو بسته

این فقط یکی از اون بی عدلتی هایه که زندگی و روزگار باهام کرده بعضی وقتها از مرور بعضی چیزا تو زندگیم ...

منم الان همین حس و دارم یعنی چند روز دارم دلم گرفته تو تنها نیستی عزززیزم .فقط میدونم هیچ کس قدر از خودگذشتگی و نمیدونه اونایی که فقط به خودشون فکر میکنن قدرو منزلتشون بیشتر