2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

راستش رو بخوام بگم هم حسودیم میشه هم زورم میاد یکی از دوستایه شوهرم خانومش با پوله مرخصی زایمانش رفته برا خودش طلا خریده شوهرش واسش ماشین خریده با چند وقت پیشم النگو الانم که زایمان کرده میره سر کار منم سر کار میرفتم باردار شدم به خاطر شرایطم امدم بیرون تا موقعی که کار میکردم کل حقوقم با بیمه بیکاریم رو دادم به شوهرم الان بهش میگم ببین مردم برا زنشون چیکار میکنن حالا اگه تو بودی تا قرون آخر پول رو ازم نگرفتی ول نمیکردی همشم میگه بله اون کار میکنه منم آتیش میگیرم میگم مگه من کا ر نمیکردم میگه اوم حقوقش زیاده فلان و کارتش دسته شوهرشه منم گفتم بله خیلی هایه دیگه هم هستن که زناشون کار نمیکنه اما ببین شوهراشون براشوم چکارا نمیکنن همین ماشینی که زیر پاشه من نصفه پولشو دادم دلم خیلی شکسته من همه جوره باهاش کنار امدم جواب خوبیهایه من اینه به خدا دستم با اعصابم داغون شد تو محل کار باا چه عذابی میرفتم سر کار که فقط خدا میدونه چی کشیدم این جوابه محبت هایه منه منم با خودم میگم اگه واقعا خدا عادله میسپارم دسته خودش حلالش نمیکنم

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.
اگع توتایپک زشتو بودی الان حال و هوات عوض شده بود

اره خدایی من خ ناراحت بودم اومدم تاپیکش کلی خندیدم زشتووخدانکشتت😄😄😄

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍
چرا دلت گرفته

این فقط یکی از اون بی عدلتی هایه که زندگی و روزگار باهام کرده بعضی وقتها از مرور بعضی چیزا تو زندگیم غذاب میکشم به هیچکسم نمیشه گفت

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.
اره خدایی من خ ناراحت بودم اومدم تاپیکش کلی خندیدم زشتووخدانکشتت😄😄😄

خخخخخخ دبر بحق چیزای نشنیده از وسی ناراحت بشی بگی دبری فک کنم تا عمر داشته باشه نفهمه چی بهش گفتی😂

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
راستش رو بخوام بگم هم حسودیم میشه هم زورم میاد یکی از دوستایه شوهرم خانومش با پوله مرخصی زایمانش رفت ...

عزیزم تووشوهرت ندارین که مگه اون زحمت نمیکشه برازندگیتون ازش اندازه توانش توقع داشته باش هیچ وقتم زندگیتوباهیچ کس مقایسه نکن فقط خودت اذیت میشی

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍