چکاوک73 مدیر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4387 عنوان دلم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 24 پست خیلی زیاد😢من چرا هیچ دوستی ندارمچرا انقد تنهام گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔 1397/01/21 | 02:00 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چکاوک73 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4387 کاش دلم گرفته بود نمیدونم چرا امروز ریختم بهم دلم میخواد پولدار شم این جوری نبودم نمیدونم ... وای منم😢😢😢😢 گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
نیکا۱۹۹۰ عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 4546 منم رفیق زیاد دارمانقد سر رفیق بازی بابای خدا بیامرزم و اذیت کردمهیچکدوم هم بدی نکردن هر چند خیلی ازم استفاده کردناما انگار تهش هیچی نیسانگار بهترین رفیق فقط خداس که من گمش کردم واسه این حاااالم خراااب
چکاوک73 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4387 دوست میخوای چیکار . منو ببین تجربه شه برات همشون پشتم زدن عوضیا منم بس ضربه خوردم همه دنیا رو گذاشتم کنار گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
چکاوک73 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4387 منم دستی ندارم با خانوادمم خیلی کم دیگ رفت امد داریم من خونه باباممولی همه سر کارن همیشه تنهام گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
چکاوک73 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4387 منم رفیق زیاد دارم انقد سر رفیق بازی بابای خدا بیامرزم و اذیت کردم هیچکدوم هم بدی نکردن هر چند خیل ... عزیزمروح بابات شاد💖💖💖 گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
عسل_بانو73 عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 8 منم خیلی تنها شدم .هیچکیو دورم نگه نداشتم الانم راضیم ولی انگار یچیزی کمه!!
چکاوک73 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4387 منم خیلی تنها شدم .هیچکیو دورم نگه نداشتم الانم راضیم ولی انگار یچیزی کمه!! دقیقا مثل منهمه ی جوری اذیتم کردنبیخیال همه شدمولی الان حس میکنم خیلی تنهام گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔