2777
2789
عنوان

خیلی از مادرشوهرم ناراحتم خیلی بدجنسه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2255 بازدید | 101 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه قدر نی نی سایت عجیبه!!!!اینجا عروس هیچ وظیفه ای نداره حتی خونه خانواده شوهر غذا خورد یه لیوان بلن ...

چون پروهن چون ب خانوادم میگفتن حونه ای هم بدین ب پسرمون.اره وظیفشونه بیان کمک پسرشون 

همونجور ک خانواده من میان کمک.

پس از ادم هم انتظار نداشته باشن

اینا خیلی از منو خانوادم انتظار دارن.

هیچ کاری برام نکردن هیچ احترامی ب عروس نمیزارن فقط خودشونو میبینن 

ببین خانوادت اگه کاری میکنن ، نگو برای پسر مردمه ، از این زاویه ببین که برای آرامش و شادی دختر خودشو ...

برن گمشن ایشالله.

از روزی ک عقد کردم پدرمو در آوردن 

ب زور بهم میگفتن بیا داخل اتاق تو روستا پیشمون زندگی کن ک منو شوهرم کاراشونو انجام بدیم میگفتن حق نداری خونه بگیری اینقدر پرو بودن جای منم تصمیم میگرفتن

اشکال نداره دست مامانت درد نکنه توهم جبران کن براش بعد اینکه خونتو چیدی شام دعوتشون کنیا یه کادو بگی ...

اره باید واسش جبران کنم خیلی دلم واسش میسوزه واسه مامانم.

خب من تا حالا پنج بار اسباب کشی کردم یه بارم نیومده،یه سال بعداز سال اول ازدواج پاشد اومد بعدش گفت د ...

اره بخدا نفرت دارم ازشون .

من هیچی ازشون نمیخاستم ولی وقتی عقد کرده بودم مادرشوهرم از صبح میومد خونه پدرم میموند تا شب 

مادرم هی بشور پز بساب میکرد واسه این زنه 

بابا ی اسباب کشیه دیگ😅😅بخدا منم تنها با دو بچه اسباب کشی کردم تنهااتفاقا تنها بهتره وسایلت رو. منظ ...

من هرسال دارم بار میکنم پدر خودمو خانوادم در اومد.

بابام بدبخت نزدیک 60 سالشه چطور چیز بلند میکنه 

از سرکار میاد کمکم میکنه دوباره برمیگرده سرکارش😭

من هرسال دارم بار میکنم پدر خودمو خانوادم در اومد.بابام بدبخت نزدیک 60 سالشه چطور چیز بلند میکنه از ...

خب عزیزم

واقعا میگم بدون کمک کسی خودت و همسرت جمع کنید 

سخت نیست

مامان دوتا گل پسر

خانوادم نمیتونن میگن گناه داری میان کمک🥲

خب ببین واقعا نمیتونی بگی چون خانوادم به دلخواه خودشون میان 

خانپاده همسرتم باید بیان

منم دوتا پسر دارم اصلا در اینده برا اسباب کشی و اینچیزا نمیرم و برعکس بچهامو توقع ندارم بیان کمک

حریم خصوصی هرکس باید حفظ بشه

من خوشم نمیاد تو‌وسایل کسی سرک‌بکشم یا اینقدر خودم‌مشغله دارم نمیتونم کمک کنم تو این کارا 

فرقیم نداره دخترم داشتم نمیرفتم کمک واقعا چون خوشم نمیاد 

عروس داماد جوونن خودشون انجام میدن یا کارگر میارن

بعدا که چیدن میرم ی چای میخورم کادومو میدم میام و تمام

مامان دوتا گل پسر