2777
2789
عنوان

خیلی از مادرشوهرم ناراحتم خیلی بدجنسه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2250 بازدید | 101 پست
راز موفقیتت چی بوده حالا ب منم یاد بده من سه ساله ازدواج کردم خانواده همسرم از من بی دلیل متنفر بودن ...

من هیچ کار خاصی نکردم چون تو یه خونه‌ایم شوهرم خودش میبینع می‌فهمه ک مادرش چ جور آدمیه 

شما شوهرت پشتت نیس؟؟

اهااا چرا من بعد هر نماز ۷بار آیه ربنا هب لنا من ازواجنا و ذریاتنا قره اعین وجعلنا للمتقین اماما رو با پایبندی میخونم خییلی برام تاثیر گذاشته شوهرم آیه از سوره فرقان هست 

من هیچ کار خاصی نکردم چون تو یه خونه‌ایم شوهرم خودش میبینع می‌فهمه ک مادرش چ جور آدمیه شما شوهرت پشت ...

ممنون از پیشنهادت حتما میخونمش ....همسرم طرف خانوادشو میگیره هیچوقت نمیگه اونا مقصر نیستن متاسفانه💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون از پیشنهادت حتما میخونمش ....همسرم طرف خانوادشو میگیره هیچوقت نمیگه اونا مقصر نیستن متاسفانه💔

این آیه دوای همه چیزه شوهرتو اصلاح می‌کنه اولاد صالح هم بهت میده با ایمان کامل بخون ان شاالله جواب میگیری 💗

این آیه دوای همه چیزه شوهرتو اصلاح می‌کنه اولاد صالح هم بهت میده با ایمان کامل بخون ان شاالله جواب م ...

بحث اولاد اینه ی بار مادرشوهرم بهم گفت تا من زندم نمیذارم بچه دار شی و همسرمم حرف شنوی از مادرش داره متاسفانه ایشالا ک این ایه درست کنه همه چیو توکل ب خودش

نزدیکی داریم جلوگیری طبیعی میکنه همسرم

بخاطر حرف مادرش ؟؟

مادرش چرا باهات لجه؟

مادرشوهر من از دست من اب هم نمیخوره غذا جدا درست می‌کنه پیش همه میگ عروسم بهم نمی‌رسه قبلا حیاط آب رو جارو میکرد بعد دعوای پری شب فق اون اتاقی که میمونه جارو می‌کنه تمام انگار من نمیتونم خوشحالم که نمیکنه چون قبلاً که میکرد سرم منت میزاشت هر کی میومد می‌گفت من جارو زدم ظرف شستم سرویس بهداشتی رو شستم به دختراش زنگ میزد می‌گفت الان همه کارامو خودم میکنم خوشحال هم هستم فقط می‌خوام زودتر یک خونه بگیریم بریم از اینجا وقتایی ک نیس یک آرامشی دارم که نگو 🤣🤣🤣

بخاطر حرف مادرش ؟؟مادرش چرا باهات لجه؟مادرشوهر من از دست من اب هم نمیخوره غذا جدا درست می‌کنه پیش هم ...

مادرشوهر من از اول دید من ادم باحجابی نیستم یا مثلا دید من ارایش میکنم بعد دختراش میگفتن مام ب خودمون برسیم از چشم من میدید یا مثلا تیکه مینداخت میگفت تو بی کس کاری من میگفتم مگه روز اول ندیدی من واقعا خانواده ندارم اومدی خاستگاریم الان چرا هی اذیتم میکنی دیگه این شد ک لج رو با من شروع کرد بنظر اون من ی ادم زبون دراز بی ادبم دختراش هم ازم متنفر شدن دیگه 

شوهرت چی میگ در حجاب ک اجباری نیست خودت دوست نداری حجاب رو؟؟

من الان باحجاب شدم و دیگه ارایش نمیکنم مگر مهمونی عروسی ...در کل اوایل برا این مسئله بود ک بینمون اختلاف افتاد همسرم دوسداشت من ب خودم برسم دوسداشت من قرتی باشم ولی خانوادش مشکل ساز شدن منم بعد مدتی کلا خیلی ساذه شدم اما اون اختلافه هنوز ک هنوزه هی پابرجا و مادرشوهرم ی بار تو تفریح بهم گفت تا زنده باشم نمیذارم بچه دار شی ی بارم گفت هرکی با من درافتاد ورافتاد من اخرش طلاقت میدم حتی اگه ی روز از عمرم بمونه همسرم میگه اهمیت نده مگه طلاقت دست اوناس ...ولی خب من ته دلم اروم نیست میدونم دنبال شر و دعوا وفتنه هستن 

من الان باحجاب شدم و دیگه ارایش نمیکنم مگر مهمونی عروسی ...در کل اوایل برا این مسئله بود ک بینمون اخ ...

به شوهرت بگو بچه میخوای 

امان از این مادرشوعرا سوره کوثر ۹بار بعد از نماز بخون به عکس مادرشوهر دم کن یا اگر عکس نداری تو خیالت تصور کن دم کن اینم تاثیر داره من خودم امتحان کردم 

به شوهرت بگو بچه میخوای امان از این مادرشوعرا سوره کوثر ۹بار بعد از نماز بخون به عکس مادرشوهر دم کن ...

ب شوهرم گفتم گفتش پول ندارم حوصله بچه ندارم بعد شروع کرد داد وبیداد

...

سوره کوثر برا چی هست برای مهر و محبت؟