2777
2789
عنوان

خیلی از مادرشوهرم ناراحتم خیلی بدجنسه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2247 بازدید | 101 پست
خب عزیزم ببخشید که بد میگم چون یکم عصبی شدم لال که نیستی بگو خب اگه هم از روز اول بدشون میومد ازت نغ ...

پارسال بهشون گفتم بیاین کمکم بابا اصلا دست ب هیچی نزنن حداقل دکوری بیان جلو خانوادم ضایع نشم.خواهر شوهرم بهم گفت بگو خاله هات بیان کمکت

الانم باهام قهرن .قهر ب نفعشونه ک راحت باشن هیچوقت کمکی نکنن ب پسرشون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم خانواده شوهرم همینن بخدا ببینن کار دنیا رو سرمون ریخته به یدونه پسرشون کمک نمیکنن فکر کن من و شو ...

بخدا حتی واسه جهاز برون هم نیومدن.

منو مامانم رفتیم چیدیم وسایل رو با پدرم.

چرا اینجوری میکنن؟ 

من اصلا محلش نمیدم م باهاش حرف میزنم و ن نگاهش میکنم انگار اصلا نیس صبح می‌ره خونه دختراش شب میاد بر ...

چندساله ازدواج کردی ؟

بچه داری؟

شوهرت چکارس ؟

قصد دارید تا کی باهاش زندگی کنید؟

باز خداروشکر صب تا شب میره خونه دختراش نمیبینیشون اگه همه جمع میشدن خونه پیش تو بودن باز شرایط بدتر میشد ....چجوری خودتو سرگرم میکنی ک بهشون اهمیت نمیدی ؟

تو سه سال چند بار جابه جا شدی مگه؟ من اسباب کشی کردم بچم شیش ماهش بود، یه روز خواهرم اومد پیش بچه مو ...

یبار واسه جهاز برون 

جهازم خونه بابام بود بردیم چیدیم طبقه 4 بدون آسانسور کارگرم گرفتم.

خانوادم شوهرم اصلااااا نیومدن حتی واسه جهاز برون.

بعد از اونجا بار کردم رفتم جایی دیگه 

از اونجا هم اومدم اینجا

همین که ازت توقع کار کردن نکردن و ازار دیگه ای نمیرسونن خدا و شکر کن.اثاث کشی هاتم با برنامه ریزی انجام بدی و روز جابه جایی کارگر داشته باشین میتونی بدون خانوادتم انجام بدی .

همین که ازت توقع کار کردن نکردن و ازار دیگه ای نمیرسونن خدا و شکر کن.اثاث کشی هاتم با برنامه ریزی ان ...

اتفاقا پدرمو در آوردن .تاپیک زدم هنوز راجبشون 

اینقدر بلا سرم آوردن این خانواده نحس

یبار واسه جهاز برون جهازم خونه بابام بود بردیم چیدیم طبقه 4 بدون آسانسور کارگرم گرفتم.خانوادم شوهرم ...

چی بگم عزیزم سخته اسباب کشی ولی نمیشه توقع کرد از کسی شما هم تو سختی ها کنارشون نباش