2777
2789
عنوان

خیلی از مادرشوهرم ناراحتم خیلی بدجنسه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2255 بازدید | 101 پست
رفت و امدتو کم کن ازشون توقعی نداشته باش زنگم نزن اینجوری ارامشت بیشتره

پسرشونو با تموم مشکلات گذاشتن سر خانوادم

خودشون کشیدن عقب .

خیلی هم توقع داشتن از منو خانوادم

ب پدرم میگفتن خونه ای بده ب پسرمون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بی دلیل قهر کردن ک خودشون راحت باشن اینا شیطانن

ببین مادرشوهر بد ندیدی که برای همچین چیزی حرص میخوری . نیومدن ، خوب نیان ، مگه محتاجشونی ؟ تازه بهتر ، دیگه نه منتی روی سرته ، نه دخالتی میکنن توی کارات . برای اینکه به دلت نمونه هم تو موقعیت های مشابه شما هم نرو که بی حساب بشید .

والا تو همین تاپیکای اینجا بچرخ ببین خانواده شوهر چه جوری کمر بستن عروس رو طلاق بدن و زندگیش رو بهم بزنن ، از دعا و جادو بگیر تا هر روز یه حرف و دعوا ،حتی من توی بعضی تاپیکا دیدم به خاطر حرف اونا عروس چقدر کتک خورده از شوهرش ، حالا مال شما کاری به کارت ندارن تازه باید خوشحالم باشی به نظرم 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ببین مادرشوهر بد ندیدی که برای همچین چیزی حرص میخوری . نیومدن ، خوب نیان ، مگه محتاجشونی ؟ تازه بهتر ...

پسرشونو با تموم مشکلات ول کردن گذاشتن گردن خانوادم.خیلی اذیتم کردن خیلی از دوران عقد تا الان 

اگ یکیشونو سرما میخورد من زنگ نمیزدم شوهرمو پر میکردن باهام دعوا کنه.

اینقدر بهم فحش دادن این خانواده دلمو سوزوندن

ببین مادرشوهر بد ندیدی که برای همچین چیزی حرص میخوری . نیومدن ، خوب نیان ، مگه محتاجشونی ؟ تازه بهتر ...

اینایی ک میخوان سر عروس این کارا بیارن چراعروس میگیرن. حالا عروسای بد خوشانسن چراواقعا

اینایی ک میخوان سر عروس این کارا بیارن چراعروس میگیرن. حالا عروسای بد خوشانسن چراواقعا

من تک فرزند بودم 

قبول کردم با همه شرایط کنار پسرشون باشم

بعد خواهرشوهرم لعنت بهش بهم پیام داد گف تو حقیری تو بی لیاقتی.اینقدر عوضی ان نفرت دارم ازشون 

من تک فرزند بودم قبول کردم با همه شرایط کنار پسرشون باشمبعد خواهرشوهرم لعنت بهش بهم پیام داد گف تو ح ...

ذات ادم بدو نمیشه عوض کرد بچهاشون چ بشن اینا .نیومدن اینا بهتر 

خیلیا نمی خوان واقعا عروس بگیرن ، دست خودشون باشه تا آخر عمر پسرشون رو مجرد نگه میدارن ور دلشون که خدمات بده ولی پسره اذیت میشه و فشار میاره بهشون که زن بگیره .

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم