2777
2789
عنوان

خیلی از مادرشوهرم ناراحتم خیلی بدجنسه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2247 بازدید | 101 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میبینیش عصبی نمیشی؟

من اصلا محلش نمیدم م باهاش حرف میزنم و ن نگاهش میکنم انگار اصلا نیس صبح می‌ره خونه دختراش شب میاد برا خواب ی دعوایی می‌کنه می‌ره پری شب زد تو دهنم از پری شب ب بعد بدتر شدم باهاش حالم ازش بهم میخوره بدتر از مادرشوعرم فک نکنم باشه باورت میشه برا دوتا تخم مرغ ک خوردم کل روز تا شب همش غر غر میکرد منم اصلا محلش ندادم

تو سه سال چند بار جابه جا شدی مگه؟ من اسباب کشی کردم بچم شیش ماهش بود، یه روز خواهرم اومد پیش بچه موند رفتم خونه رو تمیز کردم وگرنه خودم جمع کردم خودم چیدم قرار نیست تو یه روز جمع بشه که سر فرصت کاراتو بکن

بهترین کار اینه که نه از کسی توقع کمک داشته باشی نه کسی از شما توقع داشته باشه . کارگر بگیر بی منت . نشد هم خودت و شوهرت کاراتونو کم کم انجام بدید . واقعا نه مادر و نه مادرشوهر وظیفه ندارن کمکی کنن . حالا اگه میان هم لطفه نه وظیفه . 

بهترین کار اینه که نه از کسی توقع کمک داشته باشی نه کسی از شما توقع داشته باشه . کارگر بگیر بی منت . ...

من کارگر گرفتم 5 تا مگه میشه بدون کارگر 

ولی اینکه بیان سر بزنن یکم کمک کنن موقع چیدن جمع کردن مثل مادرم چطور مادرم کمک میکنه

واسه چی هیچ کاری ندارن؟

مگه نگفتی قهرن؟

بی دلیل از وقتی ک ازدواج کردم باهام مشکل داشتن.

الانم قهرن ولی بازم بی دلیل ک چرا فلان روز سرما خوردن من زنگ نزدم انگار من اورژانسم این دلیلاشونه.

پارسالم بار کردم باز بهم گفتن بگو خاله هات بیان کمکت اینقدر بدجنسن

چیزی که عوض داره گله نداره

اینو همیشه یادت باشه

منم مث شما همه چی بشه مامانم کنارمه مریضی کار و....

در عوض منم هرکاری داشته باشه کنارشم ولی مادرشوهرم نمیاد منم نمیرم 

اوایل چندباری گلایه کردم دیدم بهونه های الکی میاره ،دیگه حتی هیچی نمیگم منتظر میمونم بجاش جبران میکنم.

به شوهرمم همیشه اشاره میکنم که ببین وظیفه خانوادت بود الان اینجا میبودن و نیستن پس منم بجاش نیستم

مثلا مادربزرگ من فوت شده بود مادرشوهرم نیومد

منم داییش فوت شد نرفتم گلایه پشت گلایه که عروسای خواهرم برادرام همه اونجا بود شماها نبودین

گفتم مگه مادربزرگ من فوت شد اومدین مامانبزرگم برا من عزیز بود دایی شما برا شما

خیلی ببخشید دهنش بسته شد