2777
2789
عنوان

پدر روانی دوستم😳

357 بازدید | 15 پست

خواهر دوستم و دوستش متنفرن از پدرشون. یه مراسم عقد برای قل اول گرفتن که عروس شرط گذاشته یا پدرم و فامیلاش نمیان یا ما بدون عقد میریم ترکیه.

پدرشم لجبازه به خاطر اینکه اینو حرص بده میگه من باید باشم حضورم واجبه!

سر مراسم قل دوم، به خاطر سرگرمی و جلب توجه بلند توی سالن عقد گفت تو که دست نخورده نیستی.

به خاطر این قضیه قل اول چشمشو ترس برداشته! میترسه از باباش...

صما راه حلی دارید؟

زبون بند دعا نویس دیگ تنها راهی که میشه اینجور ادمارو ، ادم کرد

دوستم آدم مدرنیه. چنین راه‌هایی مدنظرش نیست. فهمید نی‌نی سایت دارم گفت نظر شمارو بپرسم...

از لحاظ حقوقی واقعا حضور پدر واجبه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بدون اجازه پدر ک نمیشه. ولی میتونی به یه بزرگتر مثل عمو یا دایی بسپاری ک از اول تا آخر مراسم پیش بابات بشینه و حواسش جمع باشه ک حرف نامربوط نزنه یا کار بدی انجام نده

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
دوستم آدم مدرنیه. چنین راه‌هایی مدنظرش نیست. فهمید نی‌نی سایت دارم گفت نظر شمارو بپرسم...از لحاظ حقو ...

حضورش نه ولی اجازش چرا

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
بدون اجازه پدر ک نمیشه. ولی میتونی به یه بزرگتر مثل عمو یا دایی بسپاری ک از اول تا آخر مراسم پیش باب ...

بابا مراسم قبلیش هم همین بساط بود... برادر ناتنی پدرش ایستاده بود کنارش آخرش کار خودشو کرد! نه مشکل روانی بیمارستانی داره نه هیچی اما زبونش زندگی دخترشو خراب کرده.

تازه شنیدم یه جورایی به دختر اولیه نظر داشته خدایا توبه 🥲

به دختر خودش گفته دست خورده ای؟؟؟

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
اسی ب دوستت بگونی نی سایت دیگه ادمای نیستن ک زرنگ نباشن همه ماشالازرنگ شدن دیروزیه تاپیک بودهمه مینو ...

بلا نسبت یه سری بی‌تجربه ریخته اینجا، اما خب خواستم بپرسم شما چنین شرایطی داشتین که فکر میکنم نیست! 🤷🏻‍♀️

بلا نسبت یه سری بی‌تجربه ریخته اینجا، اما خب خواستم بپرسم شما چنین شرایطی داشتین که فکر میکنم نیست! ...

چی بگم 

من بیل زنم بیل باعچه خودموبزنم خواهر الان خانومای بلانصبت زرنگ وکیل باکلی ارایش میریزن اینجا

آره. درست خوندید... 🥲

والا اینو که خوندم دیگه نمیدونم چی بگم، نمیشه دوستت بره دادگاه از دادگاه نامه بگیره واسه عقدش؟که دیگه باباش نباشه

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
چی بگم من بیل زنم بیل باعچه خودموبزنم خواهر الان خانومای بلانصبت زرنگ وکیل باکلی ارایش میریزن اینجا

اگه پدر و مادر جدا بشن بازم اجازه‌ی پدر نیاز دارن؟ آخه مادرشم عصبیه میخواد جدا شه.