2777
2789
عنوان

افزایش وزن

260 بازدید | 34 پست

دوستان من برای افزایش وزن قرص گلکسی فت استفاده میکنم اما صورتمم چاق میشه ک اصلا دوست ندارم . روزی دو عدد مصرف کردم. آیا راهی هست ک بتونم چاق شم از بدن ولی صورتم تغییر نکنه یا زیاد چاق نشه؟

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم امریکا دارو برا بیمارا خاص نمیده برا اینا بدهجلدش زده امریکانهایتا هم تحت لیسانس امریکا باشه و ...

نمیدونم دیگ هرچی هست . من می‌خوام بدنم چاق شه صورتم چاق نشه

عزیزم امریکا دارو برا بیمارا خاص نمیده برا اینا بدهجلدش زده امریکانهایتا هم تحت لیسانس امریکا باشه و ...

بارکدش اسکنر کردم ساخت آمریکاست. مال ایران بود کلا اثرنمیزاست

ن عزیزم تو گوگل بزن . مال آمریکاست .۲۵ سال

چرا با قرص‌های افزایش وزن مثل Galaxy Fat صورت هم چاق می‌شود؟

این نوع مکمل‌ها یا اشتها‌آور هستند یا حاوی ترکیباتی‌اند که باعث افزایش کلی ذخیره‌ی چربی در بدن می‌شوند. یعنی بدن نمی‌تواند انتخاب کند که چربی فقط در دست و پا یا تنه برود؛ صورت هم معمولاً یکی از اولین جاها برای تجمع آب و چربی است.

🔹 آیا می‌شود بدن چاق شود اما صورت نه؟

به طور طبیعی، تقسیم چربی ژنتیکی است و شما نمی‌توانید دقیقاً مشخص کنید چربی کجا بنشیند. اما چند کار می‌تواند باعث شود صورت کمتر پُف کند:

1. کاهش دوز یا قطع مکمل: هرچه شدت اثر کمتر شود، تورم صورت هم کم می‌شود.
  2. برنامه‌ی ورزشی: تمرینات قدرتی برای کل بدن مخصوصاً بالاتنه باعث می‌شود افزایش وزن بیشتر به شکل عضله باشد، نه چربی پُف‌آلود.
  3. کنترل سدیم و آب: این مکمل‌ها گاهی آب را در بدن نگه می‌دارند. مصرف کمتر نمک و نوشیدن آب کافی کمک می‌کند صورت کمتر ورم کند.
  4. تغذیه طبیعی: اگر به جای قرص، از غذاهای کالری‌بالای سالم (مثل مغزها، کره بادام زمینی، برنج و سیب‌زمینی) استفاده کنید، افزایش وزن بیشتر عضلانی می‌شود تا چربی صورت.

🔹 راه‌حل عملی

• مصرف Galaxy Fat را به حداقل دوز مؤثر کاهش بدهید (مثلاً به جای دو قرص، یک قرص یا حتی کمتر، با نظر پزشک).
  • برنامه بدنسازی بروید تا وزن اضافه‌شده به‌صورت عضله ذخیره شود.
  • غذاهای پرکالری ولی سالم استفاده کنید به جای مکمل‌های اشتها‌آور.
  • حتماً در کنارش پروتئین بالا بخورید (گوشت، تخم‌مرغ، لبنیات) که جلوی پف صورت را بگیرد.

ن عزیزم تو گوگل بزن . مال آمریکاست .۲۵ سال

چند کیلویی، قد

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

چرا با قرص‌های افزایش وزن مثل Galaxy Fat صورت هم چاق می‌شود؟این نوع مکمل‌ها یا اشتها‌آور هستند یا حا ...

مرسی عزیزممم

فداتشممیگم حجم سینه رو هم افرایش میده؟چند وقته مصرف داری

ن روی حجم سینه اثر نداره. من دو هفته نیم کیلو اضافه کردم چون نسبت ب قرص های دیگ کم خطر تره. گیاهیه