2777
2789
عنوان

افزایش وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 34 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قرصو از کجا گرفتی انقد ارزون جلد بنفشه س؟ما اینستا گرفت ۹۰۰پول تیپاکس هم۱۵۰خیلی شده نسبت به شما

ن برا من جلد آبی هستش . اون جلد بنفشه خیلی تاثیرگذارتره تا مال من. با جلد بنفش ماهی ۱۴ کیلو میشه اضافه کرد اما قیمتش رو نپرسیدم. نمی‌دونم شاید اگه بجای روزی دوتا روزی ی دونه بخورم روی صورتم خیلی نشون نده. اصلا دوست ندارم صورتم اینقدر پر بشه

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
ن برا من جلد آبی هستش . اون جلد بنفشه خیلی تاثیرگذارتره تا مال من. با جلد بنفش ماهی ۱۴ کیلو میشه اضا ...

من یک. ماهه میخورم روزی یه دونه از دوتا میترسم میگن عوارض داره قرصه ولی ۹۰تاییه..

منم صورتم خوب شده حس میکنم بیشتر از این پف میشه و زیادیه دیگه

من یک. ماهه میخورم روزی یه دونه از دوتا میترسم میگن عوارض داره قرصه ولی ۹۰تاییه..منم صورتم خوب شده ح ...

قبلش صورت خودت چطور بود؟ با روزی ی دونه خیلیییی تغییر کرده صورتت؟؟؟ من صورت خودم گرده و خیلی لاغر نیست هنوز دوهفته نشده خیلی پر شده دوست ندارم البته من چند روز پشت سرهم روزی دوتا خوردم

قبلش صورت خودت چطور بود؟ با روزی ی دونه خیلیییی تغییر کرده صورتت؟؟؟ من صورت خودم گرده و خیلی لاغر نی ...

من قبل مصرف یه سقط داشتم که پنج کیلو وزن کم کردم باهاش صورتم لاغررر شد بشدت الان دوباره همون پنج کیلو برگشته صورتم پر شده جوری که هرکی منو میبینه میگه چیکار کردی صورتت پر شده ولی دیگه جایی نداره برای پرشدن یعنی پرتر بشه چون گرده صورتم یه طوریه انگار 

اره تغیر کرده به حدی ک خواهرشوهرم میگفت بوتاکس کردی!؟

من خیلی لاغرم ۱۷۰قد وزنم هنوز۶۰نشده تا هفتاد میخوام چاق بشم 

من قبل مصرف یه سقط داشتم که پنج کیلو وزن کم کردم باهاش صورتم لاغررر شد بشدت الان دوباره همون پنج کیل ...

فک کنم صورت شما از اوناست ک با قرص انگار ژل تزریق کرده خیلی خوبه اونجوری. متاسفانه صورت من خیلییی پر بشه انگار زنبور نیشم زده 🤣🤣 اصلا دوست ندارم 

توی این یکماه چقدر اضافه کردید وزن. من قدم بین ۱۵۸ تا ۱۵۹ هستش وزنم ۵۴/۵ دوست دارم ۵۶ بشم

فک کنم صورت شما از اوناست ک با قرص انگار ژل تزریق کرده خیلی خوبه اونجوری. متاسفانه صورت من خیلییی پر ...

اتفاقا گفتن زنبور نیشت زده🤣انقد حرف پشت سرم زدن ک نگووو لاغر بودم میگفتن لاغر مردنیه چاقم بشم میگن چیکار کرده چاق شده!من یک ماهه هفت کیلو تقریبا البته پنج کیلو برگشت وزن خودم بوده الان نزدیک۵۹شدم قبلا۵۷بودم خودم ک سقط باعث شد بشم۵۲نابودم کرد

اتفاقا گفتن زنبور نیشت زده🤣انقد حرف پشت سرم زدن ک نگووو لاغر بودم میگفتن لاغر مردنیه چاقم بشم میگن ...

عجب البته من تو این زمینه خیلی تجربه دارم چون همه چیو برای چاقی تجربه کردم حتی ی بار ۱۲ کیلو چاق شدم . بزار اینو بهت بگم ک وقتی وزن دلخواهت رو بدست آوردی کافیه برای ثابت موندن سه چهار روز یکبار از همون قرص بخوری و همین باعث میشه بعد ی مدت پف صورتت بخوابه ولی وزنت بمونه .

منم خیلی دوست دارم ۲ کیلو دیگ چاق شم منم برا امتحانام کم کردم . ولی تا دوتا قرص میخورم صورتم پف می‌کنه و باعث میشه تابلو بشه چیزی مصرف کردم خوشم نمیاد 

فقط شوهرم جوش میزنه بدنش با قرصا اونم میخوره سه چهار کیلو چاق شده خودمم پاهام از دوجا کبود شده باز م ...

وای پس سعی کن کمش کنی . خدانکرده کورتون نداشته باشه داخلش چون باعث سیاه شدن استخون میشه کورتون