2777
2789
عنوان

باردارم😭😭😭

383 بازدید | 21 پست

یبوست شدید دارم الان سه روزه دفع نداشتم هر چی میخورم خوب نمیشم 

آلو بخارا 

شربت ملین 

انجیر  ساشه منیزیم

همه چی ولی اصلا زره ای تاثیر نداشته 

دارم می‌ترکم 😭

اخرین راه شیافه

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فقط روغن زیتون عزیزم 

آب رو آتیش گلم 

بعد هر وعده غذایی یک قاشق غذاخوری با یک لیوان آب که سرد نباشه بخور 

بعد ناهار و شام 

با صبحونه هم کمی کره بخور 

بعد دو سه روز نهایتا اگر یبوست شدید داری آسون میشه 

و همیشه مصرف کن 

ترشی زیتون بخور روغن زیتون هم خوبع

نرهای کثیف درخواست ندین🤮🤢 متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

شیاف گلیسیرین

منم زمان بارداریم ی هفته همینطور بودم..خیلی سخت بود

دکتر رفتم

شیاف داد و شربت منیزیم....خودمم مایعات و سبزیجات زیاد خوردم خصوصن کاهو خیلی خوبه

کمپوت گلابی و هلو هم همینطور

رو غذاهات یکم روغن زیتون بریز

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

منم داشتم باید تحرک داشته باشی،مامانم میگه کسی تحرک نداشته باشه یبوست میگیره

نرهای کثیف درخواست ندین🤮🤢 متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

شربت لاکسی ژل تو بارداری مشکلی نداره 

با دکتر مشورت کن مصرف کن

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست