2821
2789
۲سال پیش عقد کردمیکسال عروسی

حالا بازم اگر یکی دوبار اومدن اشکالی نداره 

خودتو ناراحت نکن 

منم داداشم اینا رو 8 ماه بعد پاگشا کردم و قبل پاگشا یه بار رفتم خونشون که شوهرم گفت نمیام خودم و بچه م رفتیم تازه به اصرار خودشون 

اما چون بچه م کوچیک بود نتونستم زودتر از 8 ماه پاگشا کنم 

منظورم اینه که شاید معذوریتی دارن 

حالا درسته خواهر شوهرای من واقعا پرویی کردن اما شما اگر خیلی پرو نیستن سخت نگیر و فکرتومشغول نکن اینطوری شوهرتم حساس میکنی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حالا بازم اگر یکی دوبار اومدن اشکالی نداره خودتو ناراحت نکن منم داداشم اینا رو 8 ماه بعد پاگشا کردم ...

نه من اصلا چیزی به شوهرم نگفتم ولی این خواهرش خیلی انتظارات بیجا داره خیلییی

پاگشا نخواستم دخالت نکنه 

من فقط یکیشون پاگشاکرد الان چندسال خونشون نرفتم تازه بعدازدواجم من مهمونی گرفتم اوناروپاگشاکردم😅الا ...

شما هم نباید دعوت میکردی ،اول اونا باید دعوت میکردن

شما هم نباید دعوت میکردی ،اول اونا باید دعوت میکردن

یه مادرشوهرعفریته ویه پدرشوهرخاله زنک دارم یه جوری انداختنم تومهمانی فکرکن سی نفرادموتوشهرغریب وشوهرم ماموریت بود رومهمان کردم ولی خداروشکرابرومندبود وازپسش براومدم انتظارداشتن خرابکاری کنم ولی اخرشب هم مادرشوهرم خواست بره یه نگاه ازسرتاسف به شوهرم کردوگفت چقدراسراف کرده چقدرنعمت خداروحروم کرده درصورتیکه من اندازه پختم ومثل خودشون نبودمهمانی ام

گاهی انسانم آرزوست
یه مادرشوهرعفریته ویه پدرشوهرخاله زنک دارم یه جوری انداختنم تومهمانی فکرکن سی نفرادموتوشهرغریب وشوهر ...

من نمیدونم چرا خانواده شوهر اینقدر بد هستن 

انگار عروس دشمنشونه

واقعا متاسفم

مادرشوهر و پدر شوهر میان خونمون همه چی فراهم میکنم بازم تو خونه خودم بی‌احترامی میکنن به من

🤣اسی من توشهرشون غریبم بعداوندفعه اومدن شوهزم شیفت شب بود خداشاهدکلی پذیرایی کردم بعدپدرشوهرم دراومدگفت توکه موزوانبه دوست نداری یه پلاستیک بیار ببرم منم اصلا روم نشد بگم نمیدم باورکن هرچی توجامیوه بود گذاشت توپلاستیک بعدصبح شوهرم اومد گفت عه چقدرموزخوردی یه دونه برام میذاشتی گفتم من نخوردم باباجونت برده😅

گاهی انسانم آرزوست
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز