2777
2789
عنوان

بعضیا چقدر عقده و کمبود دارن

135 بازدید | 10 پست

رفتیم مراسم یکی که از حج برگشته بود یکی از فامیلامون دوتاپوند کرده بود گردنش در دستش طلا یعنی اصلا بگم نمی‌توانست نفس بکشه راست گفتم عقده ای کمبود دار همه چیزو به طلا میبینه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنداذاش سابقم دوتا دستش پر النگو میکردددد گردنش پر میکرد یعنی فکر نکنم تابحال کسی ادمی مثل اون دیده باشه خخخخ 

خدا شاهده تاارنج هردوتا دست النگو بعد همه هم یک شکل نبود خخخخ 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

دارندگی وبرازندگی 

ما نداریم اون که داره بزار عشق کنه و ب قول شما خفه بشه 

اگه آذین بشی حق داری شکایت قانونی کنی مثلا بگی زرق و برق طلاهاش چشمام رو اذیت می‌کنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بعضیا با طلا اعتمادبه نفس میگیرن بعضیا هم با لباس مارک هر کسی یه جوری دوست داره حالشو خوب کنه

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند